[]

Akbank'ı mı, Teb'i mi kullanayım?

İki kartta da borcum olmadığı için (teb nihayet bitti) tekini iptal edeyim diyorum. Sizce hangisini iptal etmeli/neden?
Biliyorum hepsi birbirinden beter bu arada da, işte tekini elden çıkarayım istiyorum..



 
Akbank'ın hangi kartı hocam? Bir de bence aidatı düşük olan kalsın diğerini iptal et :D


  • lcha  (23.07.15 20:47:54 ~ 20:48:22) 
TEB Bonus, Akbank axess hocam:)


  • hede hodo  (23.07.15 21:04:47) 
Valla Axess'in bir faydası yok. Aslında ikisini de kapattırıp ING Bonus vs. gibi uçuş mili vs. kazandıran bi kart alsan çok daha iyi. Ama ille de ikisinden biri diyorsan ilk dediğim gibi aidatı düşük olan kalsın :D


  • lcha  (23.07.15 21:50:20 ~ 21:50:57) 
Teb'den Cepteteb kartı talep et. Diğer her şeyi iptal et.


  • scent of a pastrami  (23.07.15 21:51:46) 
Cepteteb Kartı olayı ne ki? Nasıl bi fayda sağlar bana?


  • hede hodo  (23.07.15 21:57:25) 
Cepteteb Finansbank enpara gibi bir şey. Online müşteri olup avantajlarından faydalanıyorsun. Güzel avantajları var ama enpara gibi bütçeleri bitince tek tük kampanyalar haline döner.

Ama şu an güzel avantajlı: www.cepteteb.com.tr
  • lcha  (23.07.15 22:37:31 ~ 22:40:17) 
Ha kredi kartını hayatından çıkarmayı düşünüyosan direkt enpara çıkart bi tane, kartları iptal ettir. Ben kartımın vadeleri bitince hiçbir şekilde ücret kesmeyen kredi kartı ne varsa ondan alıp kenara koyacağım acil ihtiyaçlar için. Enpara'dan devam edeceğim.


  • scent of a pastrami  (23.07.15 22:53:39) 
axess gold kartım var. mayıs ayında 90 lira para kesmişler, 2yıla kadar arayınca iptal ediyorlardı, bu sefer kesinlikle iptal edemeyiz ödeyeceksiniz dediler. ok dedim ikinci kere arayıp şansımı denedim bu sefer de yine ödeyeceksiniz diyince kartı kapattıralım o halde dedim 6 ay kalma sözüne 75tl chip para verdiler. -15tl zararda olmakla birlikte sadece üye işyerlerinden kullanabildim, netten alışverişte yok..
2aydır kartı kullanmıyorum, ocak ayında da kesinle kapatcam.
üni yıllarından kalma cardfinans go kartım var, en azından 25tl yıllık ücreti var, bu zamana kadar iptal ettirdim olurda bunuda ödeyin derse en azından 25tl çok koymaz. axess için bilginiz olsun dedim.
  • copy paste  (24.07.15 01:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.