[]

ailemle görüşmeli miyim?

selam dostlar.

yaklaşık 3-5 gün önce tatil için yanlarında kaldığım aile bireylerinin yanından şahsıma söylenen sözler yüzünden tartışmasız ayrıldım.

ayrıldığım günden beri ciddi öfke nöbetleri atlattım.

küstükten sonra barışmaya çok uzak olan ve asla geri adım atmayan bir yapım olmasına rağmen bugün validenin telefonlarını açıp açmama konusunda kararsız kaldım.

ne dersiniz yüzlerine bakmadan ayrıldığım halde şimdi telefonda ne konuşabilirim ki ben?

not: telefonun başında çaresiz bekliyorum.

 
hepsi bi yana da anne farklı be...bi de biraz genç bir insan olduğun kanaatine kapıldım...


  • gkhT  (23.07.15 17:59:24) 
Anneye karşı gurur yapılmaz öyle, geri adım atmam falan diye. Anne bu yani. Ne söylerse söylesin. Var sen haklı ol ama gene de gönlünü al.


  • innerbliss  (23.07.15 18:09:18 ~ 18:09:25) 
ara konuş ya kadın merak eder. en azından sesini duysun.

yumuşakça derdini anlatırsın konu açılırsa.
  • montauq  (23.07.15 18:09:43) 
ne dediklerine bağlı. şu yazdıklarına bakıp "ya anneni affetsene, ne olacak yani" diye düşünüyorum. ama sana -atıyorum- "orospu" dedilerse bir daha asla yüzlerine bakma.

yani cevap: içerik nedir?
  • sen git ben geliyorum  (23.07.15 18:11:11) 
ara, gerisi gelir.


  • fayfim  (23.07.15 18:13:14) 
anneye-babaya küsülmez, taş olursun.
arkadaşlarınla kavga et, bir daha yüzlerine bakma; o konuda asla geri adım atmayabilirsin. ama aile başka; telefonda bile olsa konuş, söyledikleri şeylerin seni kırdığını söyle. küs kalma.

  • kehanet  (23.07.15 18:14:25) 
görüşmelisin tabi ki 3 günlük dünya sonuçta hele ki anaya bu yapılır mı ya


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (23.07.15 18:16:01) 
vakti zamanı geldiğinde çok ararsın aileni.
allah bilir %100 haklılardır dediklerin de.

  • jamswety  (23.07.15 19:48:03) 
Ara. Ne oldu niye aradın diye az trip yap. Sonra da telefonu barışmış bi şekilde kapat. Aileyle uzun küslük olmaz. Her yaptıklarını da destekleyemeyiz tabi ama bçyle de olmaz.


  • phoenixboy  (23.07.15 20:21:47) 
anneni üzme bilader. haddi aşma. onlar aşarsa kalkar gidersin yanlarından. anne bi de nolursa olsun baba gibi falan değil, en çok anneyi üzer gibi geliyor bilhassa erkek evladın küsüp gitmesi. akraba olaylarında bir tarafın küstüğü an şeytanın zaferi bana göre. allah sınamasın da, küsmemek lazım. sen idare et diyaloğunuzu. boş, tahrik edici fitne fesat şeyler konuşulduğunda direk kalk git falan. ne bileyim.


  • klar  (23.07.15 20:22:51) 
meraktan soruyorum cevap verme istemiyosan. ne dediler ki?


  • cilgin fantezilerin adami  (24.07.15 00:23:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.