[]

Asiri doz sevimlilik

Doguran kedimizin ve bebeklerinin fotograflarini isteyenler olmustu. Buyrun:
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com (bu arkadas sut cocugu oluyor, annesiz bulunmus da bize geldi)
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com
instagram.com

Tek tek link yerine profilimden daha rahat da bakabilirsiniz.

Bebeklerin hepsi ankara'da ve yuvaya da ihtiyaclari var bu arada sutten kesildiklerinde, ilan acicam daha sonra ama aklinizda olsun simdiden. :)

 
kısırlaştırsaydınız daha iyi olmaz mıydı?
yuva bulunacağı muamma. bulunursa sürekli orada kalacağı da.

  • bu iste bir yalnizlik var  (23.07.15 16:56:57) 
amaanııın ne tatlılar ^_^
mutevazi hazırladığın yere mi doğum yaptı yoksa başka yere mi?

  • yue  (23.07.15 17:16:31) 
Pek sevimliler maşallah.

Gece uykusu yalan oluyor ama ya anne üstüne yatarsa da nefessiz kalırlarsa diye, değil mi? :) 1 aylık olana kadar her gece yatarken bebekleri başucuma taşımıştım ben, burada emzir çocukları diyerek. Yavruların başından iki dakika ayrılsa kedinin peşinden gidiyordum sen de ana olacaksın, ölecek çocuklar açlıktan diye :d İlk 1 ay hiç büyümüyorlar gibi geliyor, sonra da çok hızlı büyüyorlarmış gibi geliyor. Ayrılık anksiyetesi yaratıyorlar insanda :)
  • istinyede bekle  (23.07.15 17:21:44) 
yarım saattir profilini talan ettim doyamadım ne ciciler ya :) kaç kedin kaç köpeğin var? ben sayamadım da :)) bir de zor olmuyor mu evde? büyük mü ev?


  • apartman teyze  (23.07.15 17:59:57) 
Daha onceki yuz duyurumda falan soyledigimi tekrarlayayim madem. Anne kedimiz ve uc baska kedi belediye tarafindan kus ucmaz kervan gecmez bir araziye, kopeklerin arasina atilmisti. Aldigimda hamile oldugunu da bilmiyordum, hamile oldugunu fark ettigimizde de kisirlastirma icin cok gecti dogal olarak.


  • mutevazi  (23.07.15 18:04:24) 
@apartman teyze, evim 2+1 70 m2 :) uc kopegim dort kedim var. Su an iki misafir yetiskin bes de bu bebekler var ekstra olarak. Zor oluyor ama sevince zorlugu batmiyor insana cok. Hepsi kurtarilmis hayvanlar, hasta engelli ya da yaslilar.


  • mutevazi  (23.07.15 18:05:55) 
çok kıskandım çok :) şahane bi insansın <3 imkanım olsa da ben de böyle cicilere boğulsam :)


  • apartman teyze  (23.07.15 18:16:53) 
sağlıklı ömürleri, güzel yuvaları olsun.


  • madarch  (24.07.15 00:48:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.