[]

Antibiyotigi yarida kesme (Doktor lazim)

Farenjit ve hafif dereceli bademcik iltihabi sebebiyle doktor 6 tane Klindan vermisti. Ikinci igneden sonra alerji yapinca tekrar gittim doktora ne yapayim diye, igneyi kesip Fullcef adindaki tablet antibiyotigi ic dedi. Dun kasintidan duramayinca acile gittim ve avil+dekort ignesi yaptilar, bir de antihistaminik verdiler. Igneden sonra rahatladim.

Sabah Fullcef ictim, yanina da antihistaminigi aldim ama az once vucudum yine kabarmaya basladi.

Antibiyotigi tamamen kesmeli miyim ben? Alerjiye de yol acsa dogru olur mu yarida birakmam? Hastaneyi aradim doktorum hastanede degilmis. Ne yapayim ki? Acile mi gitsem?

 
bana doktorum bıraktırmıştı bu şekilde alerji yapanları. aslında kültür yapıp verseydi keşke antibiyotiği.

bir de ben geçen yaz bu şekilde oldum. hangi antibiyotiği içsem alerji yaptı. bir de eklem yerlerim saçma biçimde ağrıyordu. sonra kusunca rahatladım :/ hala ne olduğunu anlamadım onun.
  • pokerface  (23.07.15 14:17:28) 
Alerjiye yol açtıysa kesebilirsin.


  • mavibalık  (23.07.15 14:34:42) 
antibiyotiği kesinlikle keseceksiniz. bu iki antibiyotiğe alerjiniz olduğunu unutmayın, doktorlara mutlaka söyleyin. aile hekiminize gidin, değerlendirip gerekirse başka bir antibiyotik yazsın.


  • fayfim  (23.07.15 14:50:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.