[]

Abd'den ipod touch alsam

Türkiye'ye getirince arıza olsa, Türkiye'deki Appstore'a garanti kapsamında gösteremiyor muyum?

İnternette bir şeyler yazılmış çizilmiş, ancak tam net değil. Apple'ın sitesinde de pek bir şey bulamadım.

bi kaynak da gösterebilirseniz makbule geçer.

 
Bir yıl uluslararası garantilidir eskiden sonra 2 ye çıktı dediler 1 taş da 2yi bilmiyorum


  • kablelvuku  (23.07.15 12:51:05) 
apple'in türkiyede store'lari yokken sanirim türkiye disindan alinan cihazlarin türkiye icinde garantisi olmuyordu. ama artik store var ve uluslararasi garanti 1 yil.


  • mamu  (23.07.15 13:03:25) 
Benim bildigim avrupadan alinan apple cihazlari garantili oluyor.

Amerika cin dubai vsden alinan cihazlarin garantisi gecerli olmuyor.
  • halitkin  (23.07.15 13:03:52) 
halitkin +1 diyorum.


  • mattiadestro  (23.07.15 13:19:14) 
Hlitkin-1 diyorum, cünkü telefonlarda söyle bir durum vardi yanlis hatirlamiyorsam. Ic parcalarda fark var, islemci dahil diye biliyorum. Bu yözden avrupadan alinan telefonlara türkiyede onarim ve destek verilirken amerikan iphonelar direkt kapsam disidir dendi. Alirsiniz, alet tamemn bozulur, degisim yaparlar, benzer durum oldu ama batarya degisimi icin cagrilan iphone 5ler mesela, amerikan kodlu oldugundan islem yapilmadi coguna. Onarim vs yapilmaz, ama komple bir ariza cikaraa kisa süre icinde degisim oluR "diye biliyorum ben."

Ipodlar ise model farki yok, o yüzden her yerde ayni kosullar gecerli diye biliyorum.

Hatam olabilir, yakin zamanda denemedim. Ipodum da hic sorun cikartmadi, bir arkadastan biliyorum sadece.
  • wiillii  (23.07.15 13:45:34) 
amerika ve dubai'den alınan iphone'lar için garanti geçmeme durumu o da gsm şebekeleri ile alakalı mı neymiş.

örneğin amerikadan alınan macbook'ların burada 1 yıl garantisi var. çünkü apple ürünleri 1 yıl uluslararası garanti ile satılıyor. bizim ülkemizde 2 yıl olmasının sebebi kanun 2 dediği için.
ben rahatlıkla alırdım ipod zaten taş gibi cihaz maşallahı var.

kaynak: duyuyoruz...
  • jedilance  (23.07.15 13:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.