[]

Sac tellerini guclendirmek icin ne yapmali?

Eskiden cok kalin telli olan sac yellerim cok inceldi. Julia Louise Dreyfuss'un saclarinin Seinfeld'in ilk sezonuyla su anki hali arasindaki fark gibi... Ne yapabilirim guclendirmek icin ozellikle dogal olarak? Dokulme de var, cinsiyet erkek.




 
Çam terebentin yağı katın şampuana. Direk yağı kafaya boca etmeyin kafa derisini yakabiliyomuş.
Ben şampuanıma katıyordum, saç tellerim kalınlaşmış gibi oluyordu.

  • innerbliss  (23.07.15 09:56:57) 
peki bu geçici miydi? yani saçların dışına mı yoksa saç derisine mi etkisi var?


  • uckac  (23.07.15 10:24:53) 
Kısa bir süre kullanmıştım, o dönem saçım (kadın) çok dökülüyordu sonra kendiliğinden geçti. ama sanırım erkek tipi saç dökülmelerinde deriye de etki ediyormuş.
ekşi sözlükte daha fazla yorum bulabilirsin.

  • innerbliss  (23.07.15 10:42:31) 
Teşekkür ederim.


  • uckac  (23.07.15 11:35:46) 
cam terebetin saci guclendirmenin yaninda cok da sertlestiriyor yalniz.
eczanelerde satilan evigen, bemiks ve bepanthen ampullerle maske yapabilirsiniz. dogal isterseniz, isirgan otu yagi, badem yagi, lavanta yagi, argan vs gibi yaglarla maske yapin. ben hepsinden kombo yapiyorum.

  • halanne  (23.07.15 11:45:38) 
Ne kadar sürede nasıl bir etki yapıyor?


  • uckac  (23.07.15 11:48:39) 
doğal zeytinyağı+ e vitamini ampul(evigen) + bepanthene ampul, ben(kadın) çok fazla diplere sürmüyorum ama, saç tellerim kalınlaştı saçım dolgun gözüküyor.


  • k  (23.07.15 12:41:28 ~ 12:52:51) 
normalde ayda bi kere yapinca 2-3 seferde hemen etkisini gosteriyor. ama benim saclarim cok uzun ve gur oldugu icin cok zor oluyor yapmam. o yuzden cok useniyorum. ayda yilda bir yapiyorum, o zaman bile ilk seferinde parlaklik, dolgunluk, yumusaklik farkediyor. bikac yapistan sonra da dokulenlerin yerine yeni yeni cikan saclar belli olmaya basliyor.

yalniz kokusu cok fena. tabi ben iyice abartip nerdeyse 20 cesit yag icine bir de yumurta, elma sirkesi, yogurt vs vs de koyunca kokusu nerdeyse bir ayda anca cikiyor. sizin saclar kisa olunca kokusu o kadar rahatsiz edici olmaz diye tahmin ediyorum.

k yazinca hatirladim, saf zeytinyagini unutmusum bu arada. en onemlisi o.
  • halanne  (23.07.15 13:04:05 ~ 13:05:31) 
sorularım devam ediyor sabrınız dahilince;

@k yıkayınca geçmiyor yani değil mi? geçiciden kastım o. saçlar herhalde dıştan da beslenebilir diye düşünüyorum ama özellikle kremler vs. saçları yıkayınca etkisini kaybediyor.

@halanne saça fayda edecek her şeyi karıştırmışsınız sanırım. bunun bir zararı yoktur herhalde, deneyeceğim en azından bulabildiklerimi birleştirip.

teşekkür ederim cevaplar için.
  • uckac  (24.07.15 10:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.