[]

Sınıfta kalınca o kız beni sever mi?

Arkadaşlar bir kızla birbirimizden hoşlanıyoz, ben bir nevi sınıfta kaldım ama o kızın alttan dersi bile yok. Şimdi bu yüzden benden soğur mu. Bu arada benim 2. üniversitem, kız benden 4 yaş küçük, okuduğum üniversite ve bölüm de öyle ahım şahım değil. Ama ben hazırlık okumadan geçtim :D. Bize hep kızların başarılı erkeklerden hoşlandığı söylendi de o yüzden soruyorum, dalga geçmiyorum. :(




 
Soruyo yanlış sormuşsun bence.

Cevap veriyorum, bence kızın gönlü sende
  • sen olmayan cocuk benim  (22.07.15 21:34:39) 
şimdilik birşey olmaz da kız mezun olmaya yakın bu heriften bi cacık olmaz diyip daha başarılı kişilere yönelir. yavaştan soğutur aranızı. tadını çıkar bu günlerin, şimdiden söylemesi.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (22.07.15 21:51:30) 
yürümeye devam et arada öyle tökezlemeler olur. önemli olan senin tembel biri olmaman. eğer bu durumda başının çaresine bakıp alnının akıyla çıkabiliyosan bu seni daha iyi yapar. sorunlara çözüm bulabilen birisi olmuş olursun.


  • error522  (23.07.15 01:04:49) 
Rahat ol adamım, özgüvenin tam olsun. şu lanet eğitim sisteminde okul asla başarı ölçütü değil.


  • Absinthe75c  (23.07.15 01:06:20) 
sen ne diyon cebine hap koyup federalleri bile çağırır kankam :((hüzünlü.gif


  • patr  (23.07.15 02:26:54) 
Buna takacak kız sana yaramaz zaten


  • arnold schwarzeneger  (24.07.15 09:08:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.