Hood'un kendi iyiliği için gerekli bir karakterdi. O kadına bir de kocasından şiddet görmüş kadın geçmişi eklediler ya, mağdur yaptılar Hood'un gözünde, Hood onun kahramanı oldu, korudu kolladı, ona zarar gelmesin istedi. Bir de gerçeği ondan sakladığı için suçluluk duygusuyla eziliyordu. Son olarak da Kızıldereli abi bunun boynunu kızın hiç bir günahı yokken sırf Hood'un canını acıtmak için kırınca hepimizin kızcağıza üzülmesi gerekti.
Dedik Hood şimdi geçmişinde arkasında bırakacak motivasyonu da kaybetti, iyice yıkılacak, zayıflayacak, intikam peşinde koşup kendini tüketecek filan filan ve üzüldük işte.
Yoksa tabi ki karakterin bir numarası yok, önemli olan onun yaşamasının Hood'un üzerindeki etkisiyle ölmesinin Hood'a yarattığı etki arasındaki zıtlık, çatışma.
0