[]

GTA 5 PC Orjinal ve Korsan

Selam duyurunun çılgın insanları. Ben şuan hali hazırda GTA V'i korsan oynuyorum fakat vicdanım rahat değil. Bu sebepten dolayı ilerleyen zamanlarda ucuzlayınca orjinalini alırım diyordum kendime.

fakat internette multiplayer modları felan gördüm. Bu multiplayer modu için bu satın almayı öne almaya karar verdim. fakat bunun için 180 lira şimdi vermeye değer mi bunu kestiremiyorum.

özetle multiplayer mod GTA V'te nasıldır, yorumlarsanız sevinirim.

korsana bi süre daha devam edip, fiyat düştüğünde haklarını iade etmek istiyorum öbür türlü.

 
Steamden almana gerek yok, 180 lira aşırı pahalı. İlla steamde gözüksün istiyorsan zorundasın tabi.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (22.07.15 11:13:04) 
eskisi kadar eğlenceli midir bilmiyorum. eğer oynayabilmek için yeteri kadar zamanım olsaydı kesinlikle paraya kıyıp alırdım. günde 1 saat oynaya oynaya bitirdim. bu yüzden para vermedim. vicdanım da rahat.


  • cetoxim  (22.07.15 11:13:51) 
gta 5'i ps3'te korsan, ps4'te orijinal oynamış biri olarak, al kardeşim. oyunun hakkını verir verdiğin para. tabii bir oyuna 180 lira verebilecek kadar zenginsen al. hikaye modunu bitirmişsen online'da takılmak ayrı keyif verir. heist ve yeni çıkan güncellemelerle oynanışı daha da güzelleştirdiler.


  • ufukcel  (22.07.15 11:14:33) 
Valla başına bir oturdun mu kalkamıyorsun. Benden söylemesi. Ben Amazon'dan pre-order ile almıştım. O yüzden biraz daha ucuza gelmişti bana. Eğer iradene sahip çıkabilen birisi isen ve GTA serisini seviyorsan, kesin al derim.


  • maxim gorki  (22.07.15 11:46:26) 
ben aldım steam'den ama bıraktım oyunu.

multiplayer'ı fikir olarak güzel ama oynanabilirligi zayıf.

-oyunlar/modlar'ın yükleme süresi çook uzun sürüyor. bir oyuna girmek, rakip ya da co op oyuncu bulmak launch etmek, fana oyuna başlayana kadar en az, en iyi ihtimalle 6-7dk geçiyor sıkıntıdan patlıyorum. cepten bilardo oyunuyorum bu en popüler oyunun başlamasını beklerken.(100mbit fiber, i7 sistem)

-oyunun suçu olmamakla beraber diger oyuncular göreve uygun davranmayarak görevi piç ediyor sürekli. terk etmesi gereken bölgeyi terk etmiyor, stealth ilerlemesi gerekirken dan dun dalıyor, mission failed oluyor. aynı görevi diger oyuncular mal gibi tekrar tekrar oynamak zorunda kalıyor.

-hile hurda yapanlar var haritanin diger ucundan tabancayla vuranlar, god mode oynayanlar. para verip steam'den almak yazık şu durumda.

bi on gün oynadım sonra bf4e sc2ye döndüm.

single gayet zevkli. bilsem malum ortam edition oynar geçerdim oyunu almazdım.
  • annesütü  (22.07.15 11:48:06) 
Hakkini devretmek isteyen olursa felan alirim beyler. Cok hosuma gidiyo bu oyun sadist bi sekilde polis dovuyorum. Kafalarina sikiyorum.


  • 2006  (22.07.15 12:04:32) 
polis ben pek görmüyordum. önceki oyunlardaki gibi uyandık degil polis gözünün onunde kırmızıda geçiyorum tık yok. arabalara yayalara vurup kaçıyorum polis yok ortalıkta.

steam'den sadece bu oyunu deveredebilir miyiz? oluyorsa devredeyim.
  • annesütü  (22.07.15 12:18:17) 
Yukleme surelerini oncelikli olarak internet hizi ve islemcisine baglayan bir kisinin onerilerini dikkate alma derim diger arkadaslara katiliyorum. Evet hdd ile biraz yavas ama o kadar da degil bende ssd var misal baskalarindan 3 4 kat daha hizli yukleniyor.


  • floydian  (22.07.15 13:44:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.