[]

internet sitesi adresi (domain ) nasıl alınır ?

sb.




 
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (22.07.15 02:09:05) 
godaddy.com 'da alternatif sitelerden birisi.


  • sevgikusunkanadinda  (22.07.15 02:09:50) 
Onu veren siteler var, oralardan alınır. Arama motorlarıyla bulabilirsiniz. Parayı ödersiniz, size adresi ve onun şifresini verirler.


  • grgn  (22.07.15 02:09:59) 
Firma isimlerini tek tek yazmanın bir anlamı yok domain kayıt diye google'da arama yapacak olursan yerli ve yabancı tüm firmalar karşına çıkar..

Not: Godaddy'den alacak olursan normal fiyatı 1-2 dolara düşüren indirim kodu verebilirim..

Edit: Godaddy'nin kodları devlet sırrı değil isteyen herkes aşağıdaki linkten güncel kodlara ulaşabilir. Ayrıca kodları kullanmasına rağmen alım yapamayan olursa bana bildirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

www.newcoupons.info
  • EkimBebesi  (22.07.15 02:16:17 ~ 14:38:58) 
bu soruyu sorduğunuza göre yenisiniz. sadece domain almakla bir şey yapamazsınız. bu domain'i kaydedecek bir host'unuz ya da yönlendirecek başka bir adresiniz olmalı. e-posta hizmeti için de yine host'a ihtiyacınız olacak.

ben de İHS kullanıyorum bu arada. e-destek.com adresi üzerinden satın alımı yapıyorsunuz. Kullanıcı paneli falan oldukça basit.
  • himmet dayi  (22.07.15 08:53:08 ~ 08:53:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.