[]

20 lik dis yardim

Arkadaslar 20 lik disim yine agri yapmaya basladi, iki gundur hatta 3 gundur agri yapiyor yine, ilk zamanlar idare ediyordum ama surekli olunca dayanilmaz oluyor, saat 9 gibi dayanamayip agri kesici ictim, dolorex, yarim saat oncesine kadar iyiydi fakat yine basladi, boyle giderse bu gece uyuyamam, yuzumun yarisi yok sanki, gozume, basima, kulagima vurdu agri

Bir de ilginc olan, agriyi suan 20 lik disimde hafif hissediyorum, ondeki kopek disimde sanki daha cok hissediyorum gibi. Ama curuk ya da bisey yok orda, bu neden olabilir ve ben bu agriyi hafifletsin diye ne yapayim, tekrar agri kesici almak istemiyorum, aranizda doktor olan veya tavsiyesi olan var mi?


 
İşine yarar mı bilmiyorum ama ben ağrıyan diş uyuşana kadar fırçalıyorum dişimi sertçe. Başta acıyor ama birkaç dk dayanınca hemen geçiyor. Çok kanamaz acımaz dersen bi dene.


  • apartman teyze  (22.07.15 02:16:38) 
Üstteki öneri farklı ama yapma.o öneri diseti kaynakli sorunda mantıklı.

Tekrar agri kesici almak disinda su an icin yapacak bir sey yok acile gitmek disinda.

Alt cenede mi?agiz icinde gorunuyor mu? Durduk yere mi başlıyor agri? Agzini acar kaparken agriyor mu? Bu sorular sadece teshise yonelik olacak yine ağrı icin agri kesici ve en kisa zamanda dis hekimine gitmek cozum.
  • bir ileti paylastim  (22.07.15 02:19:56) 
fırçaladım şimdi


  • balpolen  (22.07.15 02:25:20) 
Bence de en kisa zamanda bir dis hekimine gorunun. Bir de dis icin Arveles daha etkili bir agri kesici diye biliyorum. Cok gecmis olsun.


  • duma duma dum  (22.07.15 02:25:23) 
evet alt çene, ağız içinde görünüyor mu derken sanırım 20 lik dişim görünüyor mu diye soruyorsun, onun büyük kısmı çıkmıştı zaten, kalan küçük bir parçası cıkmaya çalışıyor yani evet görünüyor ve ağız açıp kaparken özel bir ağrı yok, her zamanki ağrı devam ediyor


  • balpolen  (22.07.15 02:28:26) 
Sebebe yönelik ihtimaller mevcut. Tam cikmayan kısma kacan ya da bir ondeki disle arasina kacan besin artıkları ve enfeksiyon zonklayici agri yapabilir fakat kopek disine kadar agrisi genelde gitmez. Yaygındır bolgesi yine de. Oralari dis ipiyle temizleyebilirsin eger oyleyse.

Mandibular sinire baski yapıyor olabilir bu da zonklayici ve geniş alanda agri yapar. Bunu da film sonucu ogrenebilirsin.ona çözüm sadece agriyi hafifletmeye yönelik agri kesici olur malesef.
  • bir ileti paylastim  (22.07.15 02:32:53) 
tamam çok teşekkür ederim


  • balpolen  (22.07.15 03:07:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.