[]

duyuru bitmiş

eskiden burada yardımlaşılırdı. şimdi üç beş eleman belli ki özel yaşamlarında kanka modundalar. geyik duyurular açıp canları sıkıldıkça muhabbet çeviriyorlar..

biraz önce kedimin için duyuru açtım 30 dakika bekledim cevap yok. gerçekten acil bir durumdu..

oysa ünlü bir nike sahip olsam, erkek olmasam, miniklere yuva desem, + 18 desem cevaplar dolardı.. hepinize teşekkürler.

 
Saat geç olduğu için cevap alamamak normal diye düşünüyorum.


  • pike  (22.07.15 01:46:23) 
(bkz: eto bitmiş)
pardonda insanlar senin duyuruna cevap vermek zorundamı?
Her duyuruya cevap verilicek diye kuralmı var?
tey allam ya
  • betfair  (22.07.15 01:52:13) 
valla hocam ne zamandır bende böyle birşey yazmayı düşünüyordum. sonuna kadar haklısın. harfi harfine katılıyorum sana. kalite oldukça düşmüş. bir şey yazdığımda eskiden cevap alırdım mutlaka şimdi sıfır cevap. neyse olabilir diyorum diğer duyuruları inceliyorum gönül işlerinde saçma sapan bir soruya bir sürü yorum yapılmış. alınık satılığa giriyorum herkes mezarcı olmuş. 2. eli 5 liralık şeyi 7-8 liraya kakalamaya çalışıyorlar insana. vs vs işte. o yüzden bende bir süredir artık az girmeye başladım. kalitenin düşmesi üzücü.


edit: bahsettiğim kalite düşüşü verilen cevaplardan kaynaklı.
  • greenshadow  (22.07.15 01:56:14 ~ 13:01:03) 
Saat gece 2. Şu an herkese küfretsem tepkiler yarın gelir. :D


  • grgn  (22.07.15 02:00:55) 
Tamamen katılıyorum.


  • sen git ben geliyorum  (22.07.15 02:01:38) 
@grgn, "cok sey hakkinda az sey bilen adam hariç" de! :)


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (22.07.15 02:03:58) 
Insanlarla arada laflamisligim olsa ve bazilari ile daha sik laflasam bile surekli lafladigim bir kankalik muessesesine sahip degilim. Duyuru okurken nick'e bakmiyorum. O anki bilgime, zamanima, kafamin yerinde olup olmamasina gore cevap veriyorum. Herkesin boyle olup olmadigini soyleyemem.

Bazi duyurularim hic cevap almadi ya da 1-2 cevap aldi. Bir tanesi 40 kusur cevap aldi. Duyurulara baktigim zaman daha agir uzmanlik isteyen konularda cevap az geliyor, genel konularda daha cok cevap geliyor. Uzmanlik dediysem cok bilimsel seyleri kastetmiyorum, biraz daha dar alanlar diyelim. Iliski ve +18 konularda tabii ki daha cok cevap gelecek, cunku herkes asik oluyor ya da en azindan bu konuda kendine gore deneyimi var veya sevisebiliyor. Ama atiyorum ki bir teknik konuda herkesin tecrubesi yok. Problem zorlastikca cevap da alinmasi zorlasiyor.

Bir de su var, asagi-yukari cevirmektense, sag tarafa "Son Cevaplananlar" kismina bakmak daha kolay. Insanin gozu ilk oraya gidiyor; bu da normal, kullanilabilirlik testleri bunu kanitlayabilir saniyorum. Dolayisiyla bir cevap almis bir sorunun daha cok okunmasi ve dolaysiyla daha da cevap almasi daha olasi. Tabii daha sonraki anlarda asagi-yukari dolasiliyor da.

Senin duyurunu aradim, silmissin sanirim. Senin de nick'in hic bilinmeyen bir nick degil. Insanlarin "mr. fusion kimbilir neyin nesi, bakmasam da olur" diye cevap vermedigini sanmiyorum. Tabii ki yakindan bildigi birini gorunce "Aaa acaba ne sormus" diye bakilabilir, oyle pozitif bir mekanizma olabilir insanin beyninde ama sana karsi da alinacagin bir negatif mekanizma da yok ortalikta.

Sikintin gercekten zor bir sikinti olabilir. Pat diye cevap bulunamayan bir problem olabilir. Cok dar, buradaki online kimselerin cozum uretemeyecegi bir sey sormus olabilirsin. Ya da duyuruna cevap olarak "Kimseden bir sey cikmiyor mu" yazsan belki de biraz sonra biri gelip bir sey soyleyecekti. Gerci hakkini yemis olmayayim, belki de yapmissindir.

Dersen ki "Duyurunun kalitesi onceye gore dustu", bunu anlarim. Gercek mi bilmuiyorum, bunu belirtecek kadar uzun suredir burada degilim ama boyle gozlemleri olan insanlar var. "Kankalik cok fazla, birbirini tutanlardan bunaldim" desen anlarim, ben de zaman zaman bunaliyorum bundan cunku. Ancak, sana karsi da "Erkek ve taninmiyor. Geeec. Siradaki!" tutumu sadece birkac kadin dusurmeye gelen kisinin aklindan gecmistir, genellenebilir oldugunu sanmiyorum.

Acil sikintina care olamadigimiz icin uzuldum, uzgunum. Yine de sitem nedenlerini birbirinden ayirmak gerek bence.
  • aychovsky  (22.07.15 02:05:53 ~ 06:57:19) 
yav tamam duyurunun bittiği konusunda haklısın ama bunun sebebi ya da göstergesi senin kedi duyuruna 30 dakika cevap verilmemesi değil.

zaten kedi duyurularına cevap veren insanlar belli, onlar +18 muhabbetlerine, kanka-pampa muhabbetlerine girmez.

daha iki gün önce kedisi pencereden düşen bir arkadaşa yardım için herkes telaşa düştü.

herkes 24 saat online olamıyor. ayrıca aklı başında insanlar artık duyuruya az giriyorlar. bu doğru.

sen burada birilerine yardım etmek için çalışırken elalemin cahil komplekslisi durmadan sana çemkiriyorsa insan öff be, yeter artık diyor.
  • mea maxima culpa  (22.07.15 02:20:51) 
  • farrytikki2  (22.07.15 03:03:33 ~ 03:05:11) 
Malum kanka oluşumlarına girebilmek için sadece ünlü niklerin can alıcı duyurularını cevaplıyorum. Bazı duyurular için 5-6 saat araştırma yapmam, bazı telefon görüşmeleri ile konuyu detaylı soruşturmam gerekebiliyor. Ancak değdi, zira yakında ben de kanka olacağım bu inanılmaz ünlü niklerle. Senin kedi sorunu da kesin bilen vardı ama o esnada ünlü nik duyuruları yoğunlukta olduğundan onlara cevap yazılıyordu.

Üstte yeterince cevap yazan var ama bir de ben söyleyeyim, duyuruda kalite düşmesi mevcut ama senin gerekçelerinle değil. Yani troll sayısı arttı bir o rahatsız edici. Ancak dediğinle hiç alakası yok. Denk gelmemiş cevabı bilen birisi.
  • prodeq  (22.07.15 07:42:00) 
cevapları yeni okudum, kedim hastalandı hastaneye götürdüm serum falan takıldı şimdi iyi.

eleştirilere gelelim. kimse benim duyuruma cevap vermek zorunda değil, ben bir duhyuru açıp günlerce cevap almayı beklediğim zamanlar oldu. ama son mevzu canımı sıktı.. tespitlerimin doğru olduğunu düşünmekle beraber biraz da fevri davrandığımın farkındayım. ortalık troll ve ergen dolmuş. bazı cevaplardan bile anlaşılıyor. sanırım biraz sakinleşmek lazım. teşekkürler gerçekten
  • mr fusion  (22.07.15 09:13:52 ~ 09:59:43) 
Benim bile cevapsız duyurum var hesap et. Peheeey...


  • Tears of Devil  (22.07.15 10:25:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.