[]

Şarj Edilebilir Pil

Miadı dolan 8 adet 2700mah Ni-MH AA pilimi değiştirmek istiyorum. Halihazırda 4 adet Uniross ve 4 adet GP kullanmaktayım. Memnun kaldım diyebilirim ama başka tavsiyeler de fena olmazdı. Performansı en yüksek ve en uzun ömürlü piller hangileri ola ki?

Bir de, Digimax diye bir markaya rastgeliyorum. Uyduruk olduğunu düşünmek için kendimce sebeplerim var ama kullanmış birilerinin önerilerini okumadan kesin karar vermek de olmaz.

Not: Şarj aleti Uniross. Piller, 4 tanesi 1 takım olmak üzere dijital foto. mak.'sinde kullanılacak.

 
benim de aynı şey başıma geldi gittim gp 3200 aldım çok memnunum. gerçi hep gp kullanıyorum tek sorunu 2-3 sene oldu herhalde öldüler ;) o da normal tabi hepsinde.


  • ozdek  (19.09.09 09:49:13) 
varta, c.f.l. falanda iyidir.


  • cnonefb  (19.09.09 14:20:15) 
duracell in de var sarjlı pilleri


  • bryan fury  (19.09.09 15:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.