[]

Schengen Vizesi (Türkiye - Yunanistan - Türkiye - Bulgaristan - Türkiye)

Yunanistan için başvuru yapıp Schengen vizesi almıştım. Geçerlilik tarihi 1 Temmuz - 31 Ağustos. Temmuz'da Türkiye'den Yunanistan'a girdim ve geri döndüm. Bu geçerli vizeyle (Türkiye'den) Bulgaristan'a da giriş çıkış yapabilirim değil mi şimdi? (Vizem çoklu giriş-çıkışlı)

Bu sorudan bağımsız ve konuyla uyarılarınız da olursa dinlemek isterim.

(Tik'ler hemen...)

 
oluyor aynısını yaptım malko tarnovo mudur nedir o sınır kapısından geçtim hatta.


  • yedekhesap  (22.07.15 00:07:54) 
Kardeşim Yunanistan'dan alınmış Schengen ile kendi arabası eşi ve çocukları ile Bulgaristan'a gitti, herhangi bir sıkıntı olmadı, hatta Türkiye dönmeden önce Yunanistan'a da bir girip çıkmışlar.

Herhangi bir sıkıntı olmuyor.
  • falcon291  (22.07.15 00:33:22) 
Tamamen fikir yürütüyorum: Şimdi mantıklı düşünürsek, bir ülkeden alınan vizeyle başka ülkeye girilmez. Çoklu giriş-çıkışlıysa aynı ülkeye daha sonra yeniden girilebilir. Schengen dediğimiz şey de Avrupa Birliği vizesi olduğuna göre, AB üyesi herhangi bir ülkeden giriş yapabilmelisiniz şu an. Yani birliği tek bir ülkeymiş gibi düşünüyorlar.


  • grgn  (22.07.15 01:55:48) 
Geçerlilik süresi dışında kalış süresi (duration of stay) de önemli. Yunanistan'da kaç gün kaldın, kalış süresinin ne kadarını doldurdun. Halen geçerli vizen olsa da kalış süresini doldurduysan o vizeyi kullanaöazsın.


  • neyehbe  (22.07.15 02:30:12) 
ilk girisi aldigin ulkeden yapmissin, problem olmamasi lazim.
eger ilk girisi aldigin ulkeden yapmazsan ozaman pislik yapabiliyorlar iste, ordaki memura kalmissin tamamen.

  • lutah  (22.07.15 02:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.