[]

Sivri sinek

yemin ediyorum üzerime kolonya döküp kendimi ateşe vermeme az kaldı. Yaşamayı çok seven birisi değilim ama sivrisinekler yüzünden intihar etmek istemiyorum. Prize takılan likitler, vücut spreyleri, kolonya, kaşıntı kremleri hiçbişey fayda etmiyor, bir de şu sıcakta allah belamı versin yakarım kendimi. Yok mudur bunun bir çaresi her yerim yara bere içinde.




 
  • kahin ahtapot paul  (21.07.15 21:54:59) 
evin camlarına sineklik taktır


  • masa penisi  (21.07.15 21:55:34) 
turuncu kutu off yarıyo baya abi ya. iyi sür.


  • parola58  (21.07.15 21:57:03) 
Seni kurtarıcam.

www.gazeteplus.com

Şundan iki tane yap(yarım limona karanfil yerleştirmek), yatağın iki köşesine koy. Sivrisineklerle vedalaş.

Isırıklar içinde en etkili yöntem bol bol limon suyu sıkmak, limon sürmek ısırığa. Sirke de olabilir belki denemedim ama.
  • victum  (21.07.15 21:59:08 ~ 22:11:50) 
Sineklik önerisini beğenmemişsiniz ama sineklerin en sevdiği, sarılıp uyuduğu bir insan olarak en bir tavsiye edeceğim şey sineklik. Camın ölçüsüne göre yapıştırıp kesiveriyorsunuz kenarlardan, çok pahalı bir şey de değil. Ömür boyu mutluluk, rahat rahat oturuyoruz valla.


  • rabbititus  (21.07.15 22:26:54) 
Sivrilerin sadece yatarken soktuğu anlaşılmış sanırım. Öğle vakti iş yerinde otururken de ısırıyorlar, sineklik tabi ki çözüm ama sadece yatarken. Teşekkür ederim yine de.


  • Kıllanıcı adı:  (21.07.15 23:00:14) 
Geçen duyuruda gördüm sanki, biri ısırığın üstüne tuz mu dökmüştü de kaşıntısı geçmişti öyle bir şey hatırlıyorum ;D
Belki işe yarıyordur.

  • rabbititus  (21.07.15 23:08:28) 
prize takılan aletler işe yaramıyorsa sahte ya da bozulmuş olmasınlar?

b vitamini al. b vitamini alanlara gelmiyorlar :)
  • mea maxima culpa  (22.07.15 03:04:39) 
Prize aleti taktıktan sonra camı açmayı unutmuyorsun değil mi? :)
Camı açmazsan kaçamazlar. O aletler inanılmaz etkili. Bütün yaz bütün camlar açık takılıyordum ben öbür evdeyken.

  • don toblerone  (22.07.15 03:08:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.