[]

3 aylık kedicik biz yokken evde mi kalsa annemlerde mi?

yaklaşık 5 haftadır bizimle olan dünya tatlısı bi kızçemiz var. önümüzdeki aydan itibaren 6-8 ağustos arası, 20-25 ağustos arası ve 28 ağustos - 4 eylül arası evde olamayacağız. annemler bize çok yakın oturuyo, bu yüzden akşamları gittiğimizde kediciği de götürüyoruz ve annem babam kardeşim deli gibi seviyolar zaten. her gittiğimizde yepisyeni oyuncaklar, gurme yaş mamalar evde bekliyo oluyo. kedicik de eve de onlara da alıştı hemen, zaten çok sıcakkanlı bi minnak.

çok da uzun olmayan sürelerde peşpeşe evde olamıycaz, az daha büyük olsa hiç tereddüt etmem evde kalsın derim annemler her gün en az 1 kere gelir bakar zaten hiç düzenini bozmam ama çok küçük olduğu için biz yokken annemlere bıraksam kendini terkedilmiş gibi mi hisseder yoksa yalnız kalmaması daha mı iyi? çok kısa aralıklarla bi ev bi annemler gidip gelecek sorun olur mu ki? sürekli mekan değiştirmek psikolojisini bozar mı?


 
kedi yine evde kalsın, annen 2-3 günde bir kediyi kontrol etsin?


  • rahip janick  (21.07.15 15:59:42) 
bence annenlere götür, bir gecede alışıyorlar yeni eve ki zaten daha önce gittiği gördüğü bir yer, psikolojisini bozacağını hiç sanmam. 3 aylık kedi evde tek başına delirir altını üstüne getirir evin, oyun oynamaya çok ihtiyaçları oluyor o dönem ya da uyurken birini çok arıyorlar.


  • red g  (21.07.15 16:03:03) 
bence şu durumda ufaklığı annenize bırakın, bildiği yer olduğu için garipsemeyecektir. bir de küçük olduğundan oyuncudur, insan içinde olması daha iyi.


  • lily briscoe  (21.07.15 16:04:36) 
bence götürmeniz hem kedinin sosyalliği açısından hem de güvenliği açısından daha iyi olacaktır. hele de böyle bir imkanınız varken. özellikle yavru kediler çok sakar olabiliyor. aynı zamanda çok da meraklı oldukları için başına bir şey gelebilir.


  • cevahir  (21.07.15 16:08:01) 
zaten sürekli mekan değiştiriyormuş hayvan. her gün annene gidip geliyormuş ve bence bir sorun yok gibi gözüküyor. ben olsam evde yalnız bırakacağıma anneme bırakırım.


  • neira  (21.07.15 16:31:41) 
Sen 10 yaşında bir çocuksun ve her işini gerçekten kendin halledebildiğini düşün, ailen şehir dışına gitse, seni sen başarabiliyorsun diye yalnız bıraksalar, senin başına da gerçekten kötü bir şey gelecek olmasa yine de iyi olur mu? Şu açıdan söylüyorum: "yalnızlık kötüüüüü", sürekli olmaması gereken bir şey bence.


  • Sky Voyager  (21.07.15 17:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.