[]

Bankacınun yaptığı doğru mu?

Bugun vadesiz bi hesap açıcaktm .Ben vadesiz hesap açıcam dedim sonra ne iş yapıyosn? Paranının kaynağı ne? Ne işler çeviriyosn? Tarzı şeyler sormaya basladı.Sonra da vadesiz hesap açmam sana vadeli hesap açarım 5000 tl getir dedi .Sonra da doldurduğum kağıdı beğenmedi kutuları taşırma doğru doldur dedi .Bende sinirlendim açmıyorm hesap mesap diyip çıktım.Garanti bankası bunu yapan.




 
Bireysel hesap değil mi? Ticari değil


  • filipis  (21.07.15 12:34:23) 
Bunları sana diyen bankacı değil, başka bir şey/kişi sanki.
Hazır yeri gelmişken, hangi banka olursa olsun hesap açarken su kadar para vermek zorundasınız demelerine bakmayın, durumu zorlayın. 5 lirayla bile hesap açılabilir.

  • 1adam  (21.07.15 12:37:39) 
olayı anlatırken muhtemelen bankacıyı kendi ağzınızla konuşturmuşsunız. bankacı "kutuları taşırmadan doldurmanız gerek" demiş de siz "kutuları taşırma doğru doldur" yazmışsınız gibi geldi. hiçbir bankada kimse müşteriyle yazdığınız gibi bir üslupla konuşmaz, bilhassa garantide. adamın götünden kan alırlar. ben olaya inanmadım.


  • littlejack  (21.07.15 12:43:27) 
bu uslüpla konuşmuşsa git müdürüne şikayet et kardeşim.


  • parola58  (21.07.15 12:50:10) 
paranın kaynağı gibi şeyleri sorabilir ama "ne işler çeviriyorsun" dememiştir. ayrıca bahsettiğiniz şekilde emri vaki yaptığını da sanmıyorum ne yalan söyliyim.

ha eğer yaptıysa da git müdürne şikayet et.
  • teritori  (21.07.15 12:53:58) 
Yok aynen bahsettiğim şekilde oldu.vadesiz hesap açmadı bana .Bana para çektirti .


  • cenkist  (21.07.15 12:56:47) 
Para mı çektirtdi?
Açıkçası yazdıklarınız pek anlaşılır gelmiyor ama bankacı paranın kaynağını sorabilir, tabi bunu maliye ile zorluk yaşamamak için soruyorlardır, ama sonra 5000 lira getir dediğini söylüyorsunuz, bu durumda hangi paranın kaynağını sordu bu adam? Vadeli hesap vadesiz olmadan açılamaz benim bildiğim.
Ama sonuçta bir hesap açtıysa internet bankacılığından vadesiz hesap açabilirsiniz.
  • atom karincanin torunu  (21.07.15 13:11:07) 
yazılanlar anlaşılır değil, açıkçacı yazdıklarınıda çok doğru olduğunu da düşünmüyorum hiç bir banka çalışanı "ne işler çeviriyorsun" diye sormaz, "sana" diye hitap etmez.


günahım kadar sevmediğim garanti bankasını bana savundurdun helal olsun.
  • kuzey li  (21.07.15 13:38:55) 
oha lan. ne biçim bankacı o. ziraat bankasında bile köpek çekerler.. git şikayet et lavuğu


  • mr fusion  (21.07.15 13:49:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.