[]

Kızlar bi bakıverin, düğün tavsiyesi vol1!

Şimdi benim bir kız arkadaşım var, okuldaki öğretmen arkadaşlarımdan, yaklaşık 1,5 yıldır tanıyorum ama bende yeri ayrıdır. Çok yakın arkadaşım değil, çok uzak da değil, orta halliceden iyice diyeyim ben siz anlayıverin gari. 2 hafta sonra düğünü var ve bana yeni dank etti. Benim düğün kültürüm 0. Yeminle sıfır, tüm düğünlere annemi gönderirim, bir düğün kıyafetim bile yok (çok ciddiyim ve 27 yaşındayım) o kadar anlamam düğün dernek işinden. Bana kalsa gitmiycem çünkü angarya olarak görüyorum ama bu defa da gitmezsem papaz olabilitemiz çok yüksek, çünkü bundan önceki bu tarz birkaç davete de icabet etmedim. Yani ben bu düğüne gidicem o belli.
Şimdi bu başlıktaki ilk sorum ben ne giyeyim. Aman pikniğe mi geldin hanım kız olmak istemiyorum ki normalde tarzım hep buna kayıyor benim. İkinci olarak gelinin evlenememiş kız kardeşi veya görümcesi gibi de ortalarda dolaşmaktan korkuyorum. Bir ayakkabım var efendim (malum memur maaşı ek masraf çıkmasın) şimdi eğer uygunsa buna uygun bir elbise, ya da olmadı diyelim düğün kıyafet önerileriniz nelerdir? Tavsiyelerinizi bekliyorum, çok teşekkür ederim.

Ayakkabıya benzer bir ayakkabının linkini aşağı koydum. Benim ayakkabım tamamen siyah böyle beyazlıklar yok ve ön kısmının dolgu kısmı daha kalın ve ön kısım havada kalmıyo, düz oturuyor zemine tam dolgu yani.


s-media-cache-ak0.pinimg.com

 
Abiye falan kasma hazır giyim mağazalarından yazlık bi elbise alıver. Beyaz olmasın yeter.


  • apartman teyze  (21.07.15 05:19:24) 
Kotonda güzel elbiseler oluyor arkadaş düğününde giyilebilecek ya da fiyat olarak bir tık yukarı çıkarım dersen mango da olabilir.
Ben her kadının dolabında bir siyah elbisesi olacak fikrini savunanlardanım. kurtarıcı olarak görüyorum. takıyla makyajla tamamladıktan sonra düğüne de giy iş yemeğine de.

  • Aman Sen de  (21.07.15 08:16:27) 
Mangonun fiyatlarıyla ilgili yorumumu geri çekiyorum. gayet uygun fiyatlılar da varmış. neden olmasın dediklerimden bir kaçının linki aşağıda:

shop.mango.com

shop.mango.com

shop.mango.com

shop.mango.com

şu da bütün elbilerinin linki:
shop.mango.com
  • Aman Sen de  (21.07.15 08:30:27) 
Bu konuda konusma ben konusuyorum daha bitirmedim e katılmıyorum.
Sadece beyaz konseptli düğünler bazı bazı olsa da türk dişisi düğünde gelinden başka beyaz giyen istemez. Net. Bu yazılı olmayan kuraldır. O kadar geniş gelin değildir muhtemelen senin arkadaşın da.

Vücudun müsaitse şunun da gideri var kanımca.
shop.mango.com
  • afush  (21.07.15 10:42:52) 
herkes kıyafet tavsiyesi vermiş ama ben şey demeye geldim. abiye kıyafetin altına dolgu topuk giyilmez. dolgu topuk ayakkabı, çarşıya pazara giderken de topuklu giyeyim ama rahat olsun diyen kadınlar için üretilmiş günlük bir ayakkabıdır. düğüne olmaz. şimdi ucuzundan bir sivri topuklu ayakkabı 50 lira, paraya kıy al nude ya da siyah renk bir tane, her yere giyersin.


  • littlejack  (21.07.15 10:59:39) 
koton +1
beyaz olmasın, sakın:) türkiye şartlarında bir düğünde beyaz giyersen, hem gelin sana sinir olur, hatta aranız bozulabilir, hem de düğüne gelen bütün kadınlar tarafından ayıplanırsın. bizde yok öyle nedimedir, konsepttir falan..

  • peggy  (21.07.15 11:46:14) 
senin koyduğun ayakkkabı dolgu değil platform bu arada. dolgu düğüne giyilmez ama ayakkabın buna benziyorsa olur. fiziğin müsaitse shop.mango.com
bunu ben de çok beğendim.

  • shotgunwoman  (21.07.15 13:13:35 ~ 13:56:15) 
@shotgun ay hakkaten sen söyleyince bi daha baktım. alttaki gölgeyi ayakkabının tabanı yani dolgu kısmı gibi görmüşüm..... :D


  • littlejack  (21.07.15 13:35:19) 
bu da güzelmiş

shop.mango.com

fiyatı da acayip uygun. bunun altına da şöyle bi ayakkabı giyebilirsin mesela

www.hotic.com.tr
  • shotgunwoman  (21.07.15 14:00:48 ~ 14:01:37) 
Koton'da çok hoş elbiseler var ve ucuzlar da, arkadaşlar söylemiş hocam Koton'a bak. 30-40 liraya güzel güzel bi sürü elbise vardı. Ama sakın sakın beyaz giyme.


  • mutlusismankedi2015  (21.07.15 14:55:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.