[]

Uyuyamıyorum ne yapabilirim?

Aklıma melisa çayı geldi aldım ama limon kokusu tadı yoktu, etki de etmedi.
Başım uyuşuyor nefes alamıyorum gibi geliyor bıktım 2 haftadır günde 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum. Hiç hiç yetmiyor. 50 mg lustral kullanıyorum acaba 100 mg'a mı çıkartsam o mu etkisiz kalıyor? Ne içsem ne yesem fayda eder?



 
hocam ilacın dozunu arttırmayın. bugün için diyebileceklerim süt-klasik müzik-kitap okumak olabilir ancak. ama her gün 1 saat interval koşu ya da imkanınız varsa spor salonunda programlı spor yapmanızı tavsiye ederim. ben de başta "herkes spor diyor ya ne işe yarayacak" diye düşünüyordum, ama 1 hafta içinde etkisini gösterdi.


  • thenis  (21.07.15 05:40:05 ~ 05:45:04) 
Yatmadan önce nefes egzersizi yapmayı öğrenin.
Arkadan doğa seslerini açacaksınız, sufi nefesi şeklinde nefes alıp vereceksiniz. (4 sayışta nefes al 8 sayışta ver şeklinde.)

  • afush  (21.07.15 10:06:59) 
@rm
Hiç olur mu doktor yazıyor. 1 yıldır antidepresan içiyorum ama halen bana uygununu bulamadı doktorum. Sürekli değiştiriyor hiçbiri yardımcı olmuyor biraz da bu yüzden uyuyamıyorum gibi geliyor.

  • apartman teyze  (21.07.15 12:30:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.