[]

Bir yazarin tum kitaplarini okumak

Selamlar arkadaslar... bugune kadar pek cok turk yazarin tum kitaplarini okudum.. Dunya edebiyatindan da rus ve ingiliz edebiyatina sarmistim bir donem. Yeni ufuklara yelken acmakta zorlaniyorum. Bana tavsiye edebileceginiz, butun kitaplarina hayran oldugunuz bir isim var mi? Jose saramago nasildir mesela? "Catidaki pencere" yi okumusutum da oyle hayran kalmadigimi hatirliyorum. Diger kitaplarinin uzerine gideyim mi? Veya sizin yazar onerilerinizi alayim.

Tesekkur ederim :)


 
gabriel garcia marquez


  • shotgunwoman  (21.07.15 01:59:01) 
Jose saramago nun kabil, körlük, ölüm bir varmış bir yokmuş, kopyalanmış adam, güzeldir, okuyabilirsiniz,
Kosinski ye bir bakın biraz sert ve enteresan ama belki ilginizi çeker, kör randevu, boyalı kuş, boşluk,
Elias canetti olur,
Paul auster ın birden fazla güzel kitabı var,
  • a perfect lie  (21.07.15 02:01:40) 
husule getiren + 1
Haruki Murakami'nin cogu kitabini okudum. Kalanlari tamamliyorum.

  • aychovsky  (21.07.15 02:01:43) 
amin maalouf. tüm eserlerini okuduğum ilk insan. hepsi de ortalamanın üstündedir.


  • kahin ahtapot paul  (21.07.15 02:01:43) 
Trevanian ı yazmayı unutmuşum, bir de o bar tabii,


  • a perfect lie  (21.07.15 02:05:49) 
Çok afedersiniz bir kere de yazıp çıkamadım ama eduardo galeano unutulmuş,


  • a perfect lie  (21.07.15 02:08:26) 
Gabriel garcia marquez'i cok severim.. Amin maalouf'tan da klasik "semerkant", "dogu'nun limanları" ve "olumcul kimlikler"i okumustum.. Gelen ve gelecek olan diger secenekler icin thank uuu...


  • cihann  (21.07.15 02:09:17) 
marcel proust - kayıp zamanın izinde (7 cilt)

bitirdiğimde artık eski ben olmadığımı fark ettiğim tek seridir.

dostoyevski ve kafka külliyatını zaten çok önceleri okumuştum, ki buna charles dickens ve puşkin'i de ekleyebilirim külliyat olarak. ama proust... bugün yazılan tüm romanlar, sanki onu taklit ediyormuş, etmek zorundaymış gibi geliyor.
  • mermize  (21.07.15 08:06:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.