[]

suruçta ölenler

mesela içlerinden birinin profilne baktım facebookta hdpyle ilgili çok şeyi beğenmiş tam olarak görüşleri nedir pkk sempazitanı mı bunlar?www.facebook.com




 
sgdf örgütüymüş zararsız sol örgütlerden mi bu mesela


  • _k_u_z_g_u_n_  (21.07.15 00:50:08) 
Hepsi terörist bombacı katilmiş abi.


  • doxanikee  (21.07.15 00:59:23) 
bi kişi çok güzel yorum yapmıştı yanlışlıkla sildim tekrar yapabilir mi?


  • _k_u_z_g_u_n_  (21.07.15 01:04:41) 
sgdf esp'nin gençlik örgütlenmesi ve esp de hdp'nin bileşenlerinden biri. zararlı/zararsız konusu bambaşka ve uzun bir tartışmanın konusu. savaş koşulları altındaki bir ülkenin çocuklarına kütüphane yapmak, ağaç dikmek, oyuncak hediye etmek gibi amaçlarla bir araya gelen insanların topluca katledilmesine üzülmek için secerelerini araştırıp, türlü analizler yapmaya gerek olmadığını bunun bir vicdan meselesi olduğunu düşünüyorum.


  • gochebe  (21.07.15 01:08:55 ~ 01:09:46) 
bende bilmediğim için soruyorum zaten tabiki burdaki toplanma amaçları hayırlı bir iş ona bişey denilemez


  • _k_u_z_g_u_n_  (21.07.15 01:13:45) 
www.facebook.com

ölenlerden biride bu öldüğüne gıdım üzülmedim ben. sanırım foşik olmuyorum pkk lı biri ölünce, yinede en hümanist pekekeli arkadaşlar ne derse o . foşiksin derlerse foşikizdir tecenin köpeği olmuşuzdur. bak ne demiş vatandaş?

"gerillayı sevmeme gibi bir lüksüm yoktur olmamıştır. partim için yaptığım ve yapacağım hiç bir faaliyeti adına protokol dedikleri o basit yapının değerlendirmesine birakmam."

"cejna çar parçe kürdistan "bakur başur rojhılat u rojava" piroz dikim."

bu patlamada olan bitenler içinde pekekli arkadaşların en sevdiği cümleyi kuruyoruz. böyle durumlar savaşta olağanmış sıkıntı yok. pkk ışid ile masaya otursun barış yapsın.
  • haskoylu deli hasan  (21.07.15 01:59:04) 
sgdf yazınca başta random gülüyorsun sandım :D solcu örgütler kadar kendi aralarında bölünen ve çoğalan başka grup yok.

evet pkk sempatizanları ve Terörist.

Bunlar sürecin doğal sonuçları, çok şeyapmamak lazım. Bunca yaptıklarından sonra böyle bir karşılık alacaklarını bilmeleri gerekirdi, pkk'nın kanı durdurmak için ışid ile masaya oturması ve gerektiği ölçüde taviz vermesi gerekir.
  • air  (21.07.15 03:37:19 ~ 03:51:14) 
Ulan yazmayayım yazmayayım diyorum ama iki gramcık beyninizle utanmadan siyasi tahlil kasmaya, örgütlere akıl vermeye, onlarla alay etmeye başlamışsınız ya, dayanamadım.

"sgdf yazınca başta random gülüyorsun sandım :D solcu örgütler kadar kendi aralarında bölünen ve çoğalan başka grup yok."

Sana mı soracaklardı ne zaman, nerede, nasıl bölüneceklerini? Sen kimsin ki? Solun akıl hocası filan mı zannediyorsun kendini?

"Bunlar sürecin doğal sonuçları, çok şeyapmamak lazım."

30'un üzerinde insan ölmüş, 100'den fazla yaralı var. Utanmadan şunu yazıyorsunuz ya. Utanmadan, ağzınızı ayıra ayıra şunu yazıyorsunuz.

Suruç'ta ölenler, ne sizin ne de benim mabadımızın zerre yemeyeceği bir şeyi yaptılar: savaş bölgesindeki çocuklara yardım edebilmek için yola çıktılar.

Bu insanlarla alay etmenin utancıyla yaşayın diyeceğim ama, ondan da utanmazsınız ki siz. Yüzsüz oğlu yüzsüzsünüz çünkü. Suratlarınız olmuş kösele.
  • sevgikusunkanadinda  (21.07.15 04:35:57) 
o zaman olmeleri mi gerekiyor yani aga ne demek istiyorsun?


  • baldur2  (21.07.15 08:25:03) 
@sevgikusunkanadında ya körsün ya da aklın yetmedi ama sözlerin bana ait olmadığını göremeyecek kadar fanatiksin. ikinci paragrafta yazdıklarımın hepsi pkk'nın eylemleri sonrası ölen asker ve sivillerin ardından sen ve senin gibilerin kurduğu cümleler. böyle bir olayın ardından üzülmek hissedilmesi gereken tek duygu ancak öyle bir hale getirdiniz ki artık kıyas yapıyoruz. yine üzülüyorum, onlarca insan hayatını kaybetti ancak aynı zamanda böyle bir olayda yapılan bu tarz yorumlarda neler hissettiğimizi hissetmenizi istedim. dediğim gibi bu cümlelerin hepsi ''sizin'' cümleleriniz. ben buraya sizden ezberlediklerimi yazdım, fazlasını değil.

soruya cevap: evet

edit: sorulan soruyla ilgili; eksisozluk.com
  • air  (21.07.15 14:01:42 ~ 14:28:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.