[]

edirne gezisi

Yarın istanbuldan ailemle arabaya atlayıp edirneye günübirlik gezmeye gidelim dedik. Orda ne yapalım? Selimiye cami dışında nereyi gezip görelim? Ne yiyip içelim?




 
Karaagac taki kopruler muhtesem onlari gezin. Bir de karaagacta emirgan aile bahcesi var inanilmaz peynirli gozleme yapiyorlar.


  • c1b2k3  (20.07.15 21:36:47) 
Carsida aydin tava ciger var o da muhtesem. Ben de bi kere gittim bunlari yaptim. Bir de carsida kapali carsi gibi bir yer var orasi gezilebilir. Badem ezmesi var meshur ama ben hic begenmedim siz ona da bir bakin.


  • c1b2k3  (20.07.15 21:38:31) 
edirne ciğeri yiyeceksin işte klasik olarak. ali paşa çarşısını gezersin, bu güreş yaptıkları yer var oraları dolaşabilirsin. denildiği gibi karaağaç tarafında güzel cafeler vs var. oraya gidersin işte lozan anıtı vs. diye yazar. eski tren garı vardı aynı yerde.


  • jangling jack  (20.07.15 21:39:31) 
Beyazıt külliyesini ve karaağacı gezebilirsiniz. Lozan anıtını görebilirsiniz. Şükrü paşa anıtı da olabilir

Yiyecek olarak ciğer yiyin. Ciğer sevmiyorum diyebilirsin ama bu ciğer başka ciğer. Ben de normal ciğeri yemem ama bu efsane. Köfte yemeyin derim, her yerde aynı zaten köfte..
  • 26 11  (20.07.15 21:39:42) 
erken gidin, Karaağaç'a doğru giderken nehri geçince çok güzel kahvaltıcılar var bahçeler içinde.


  • whoosie  (20.07.15 22:32:02) 
Saglil muzesi diye de bir yer vardi ben skilmistim ama belki ilginizi cekebilir orayi da bi arastirin.


  • c1b2k3  (21.07.15 08:34:25) 
Sağlık müzesi +100000!! Ama ben sıkılmadım, o ayrı :P Arkadaşların bahsettiği köprüleri geçince (Karaağaç'taki) sorun birilerine yolu tarif ederler mutlaka. O yolda ilerlerken de çok güzel anıtlar, evler var.


  • dessy  (21.07.15 08:36:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.