[]

Tatlı üçük Yalancılar (spoiler lazım)

bu bi amerikan dizisi uyarlamasıymış.

şimdi bi bölümünü izliyorum, kız arkadaşım da kalan 2 bölümü anlattı.

ben şöyle olduğunu düşünüyorum:
bu kör kız aslında kör değil ve açelyayı bu kaçrıdı, karıları da bu izletiyor. çünkü olayı bunların yaptığını öğrendi. körlüğü de paravan kullanıyor kendisine.

şimdi bana senaryonun gerçekte nasıl olduğunu söyler misiniz, ben bu dizinin tamamını izleyemem çünkü :(

 
yok o kız gerçekten de kör orijinalinde alison eve bişey atıyor yangın çıkıyor falan kız kör kalıyor. ama sonradan ameliyat falan oluyor. biraz görüyor sonra tekrar görmemeye başlıyor. spoiler'e göre jenna (orijinal versiyondaki adı) asla tamamen kör olmadı diyolar ama şu an bilinene göre kör. bu oldukça kötü zaten orijinalini izle.


  • matilda  (20.07.15 20:56:08 ~ 20:57:19) 
o zaman kim yapıyor bu teşkoları?


  • kamera motor  (20.07.15 20:58:28) 
orijinalinde mona var asıl başlatan o ama başka birinin oyunu ondan çaldığını söylüyor hatta sonra bu oyunu çalan kişi mona'yı oyuncak evine kaçırıp orda zorla onun alison gibi davranmasını sağlıyor. öldü süsü veriyor onu da alison yani açelya kaçırdı süsü veriyor ama kim olduğunu bilmiyoruz. mona sanırım dizide müge diye biri. sadece ilk bölümün yarısını izledim. müge'yi de resmi sayfalarında gördüm.

oyuncak evi dediğim yer de dizideki adlarıyla selin, aslı, hande ve ebru'nun odalarının aynısı yapılmış ama aynı binada. bunlara zorla bir şeyler yaptırıyor.
  • matilda  (20.07.15 21:00:21 ~ 21:01:07) 
Pll orijinali. Pretty little liars. Aslinda bir kitap serisi bu. Bizimkisi kitabin dizisinin taklidi yani. Soyliyim tutmaz. Neyse. Pll abd de su an 6. Sezonda ve hala kimin yaptigini bilmiyoz. O derece sakiz yani.


  • mukrime  (20.07.15 21:56:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.