[]

Haldun Ustunel Simülatörü

slm gncler.

FM gibi ancak sadece transfer yaptığımız bir oyun veya FM modu var mı? yaz transferleri yaparken çok egleniyorum, sezon başlayınca hevesim kaçıyor. ben transfer yapayım, t.d takımı oynatsin olmaz mı?


 
fm'de maç zamanları go on holiday yap, tam istediğin olsun işte.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.07.15 20:29:18) 
@goz dolduran futbolcu öyle yapsak 'hemserim sürekli tatildesin böyle olmaz' derler mi?


  • mattiadestro  (20.07.15 20:52:56) 
"haldun üstünel simülatörü" agjhajfskaf iyi güldürdün, eyvallah.

aradığın tarzda mıdır bilmem ama onlinesoccermanager.com'da, internet üzerinden oynayabileceğin bi browser oyunu var. gerçek takım alıyosun, her sezon sonunda resetleniyo sistem. böyle dönüp duruyosun. deli gibi transfer yapabileceğin bi oyun. her gün birini satar, bi başkasını alırsın. değeri düşen oyuncu alıp ertesi gün satarsın ondan kar edersin vesaire. transfer sezonu falan yok, sezon boyu oyuncu alabilirsin. her gün bi maç olur, yani bi sezon 1.5 ay falan sürer yaklaşık. şampiyonlar ligiymiş, kupaymış hiçbi şey yok. sadece sezon. bi bak istersen belki hoşuna gider, ben bi ara bayağı oynamıştım güzeldi ama sonra sıktı.
  • der meister  (20.07.15 20:57:42) 
fm'de tatile gittin diye bir şey demiyor yönetim. ben tüm sezonu tatilde geçirdiğimi biliyorum. gerçi fm 15'i falan oynamadım, yeni oyunda değiştirmişlerse bilemem.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.07.15 21:05:24) 
tatilini yap lakin sağlam bi asistan bul kendine yoksa takım yalan oluyor kovulursun


  • orixim  (20.07.15 21:43:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.