[]

Amatör balıkçıya yardım.

Arkadaşlar, bu kamışlı makineli olta setlerinden almak istiyorum. Daha önce pek tecrübem yok. Sevip sevmeyeceğim belli değil. O yüzden çok para vermek istemiyorum. Deniz kenarından avlanmak niyetindeyim. bana önerebileceğiniz başlangıç setleri var mı? Varsa neler? İnternet sitesinden öneri de olur. 60-70 lirayı geçmesin. Var mı öyle ?




 
av malzemeleri satan dükkanlarda o fiyata makineler var ama pek kaliteli olmuyor
onlarla başlarsın sararsa balıkçılık 200-300 arası güzel oltalar var

  • eksimeksi  (20.07.15 13:57:57) 
40-50 liraya seni mutlu edecek bir olta alabilirsin. Yem satan, av malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Bu fiyat biraz pazarlıkla azalabilir, kalite arttıkça da yükselebilir. En ucuzundan alın keyfinize bakın balık tutmak çok güzel.


  • klorlu su boregi  (20.07.15 14:16:37) 
40-50 liraya seni balıktan soğutan ürünler bulabilirsin.

istanbulda isen karaköyde güzel balık malzemeleri satan dükkanlara git derdini anlat tekne değil kıyı balıkçılığı yapacağını söylediğinde zaten seçenekleri dizerler sana

-kamışı mümkün oldukça uzun almaya çalış. özellikle boğaza gittiğinde faydasını görürsün.
-öyle lüfer takımı aynalı kefal takımı bilmemne takımı gibi satılan nanelere bulaşma. başlangıç için 15-20 lik çapari bağla istavrite takıl. yavaştan yemli takımlara geçersin. zaten lüfer hevesin geldiğinde lüfer takımını evde kendin yapıyor olacaksın.
-motor konusunda ise bakımını yaptığın sürece her motor neredeyse aynı. pahalı olanları malzeme ve düzenek kalitesi o kadar. başlangıçta misinayı çok dolayacağın için iri bir motor alman daha mantıklı.

varsa soruların tekrardan yazabilirsin.
  • the game  (20.07.15 14:25:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.