[]

türkiye yunanistan maçı itiraz

malum bir 24 saniye süresinin dolması ve rakibe 4 saniye verilmesi durumu var. kimse açıklayamadı herkes bu karardan şaşkın.

futboldaki gibi bir kural hatası söz konusu olabilir mi? itraz mümkün müdür? yoksa hakemin kararı geçerli mi sayılcaktır


 
basketbolda böyle şeyler, büyük turnuvalardaki sırbistan, yunanistan ve ispanya maçlarında olur, mağdurlar da türkiye, hırvatistan, arjantin gibi takımlar olur. kanıksanmış bir durum artık, kimse sesini çıkarmaya gerek duymuyor. herhalde orada verilecek en salak karar oydu.


  • baldur2  (18.09.09 21:57:14) 
böyle bir karar alındığını daha görmedim. hakemlerin ne gerekçeyle oyunu durdurduğunu bilen yok zaten. saniyeyi anladığım kadarıyla o ufak hayvanın elinden çıkarken top 24 saniye ya bitiyor ya 1 saniye kalıyor. yani içerideki adama top ulaştığında 24 saniye süresinin kesin bitmiş olması gerekir. hakemler de ilk başta oynatıyorlar. yanılmıyorsam 1.19 kalıyor maçın bitmesine ki yunanların hücuma başladıklarında saat 1.43'ü gösteriyor. sonra ne oluyorsa, maçın bitimine 1.19, 24 saniyenin bitimine 4 saniye kala yunan hücumuyla oyun başlıyor. tam bir saçmalık, her yönden mantıksızlıklarla dolu. itiraz mümkündür ama itiraz sonucu nasıl bir karar alır fiba onu hiç tahmin edemiyorum..

ayrıca ses çıkarmama olayına da bir açıklık getirmek isterim. hakemlerin saçmalama anında tüm yunan bench'i masaya yaklaşmıştı. kim bilir neler diyorlar gerek masa hakemlerini gerek de maç hakemlerini etkiliyorlardı. bizim takımdan birisi yaklaşmaya çalıştığında ise hakemler bench'i işaret ediyor, gidin oturun diyorlardı. oturmasalar olacak belli: teknik faul çalınacak. o durumda olabilecek en kötü olay.

böyleyken böyle, bitti gitti. seneye çok daha önemli bir organizasyon var. eksikler iyice kendisini gösterdi. umarım burada daha güzel şeyler olur..

edit: şimdi sözlüğe baktım ne diyor insanlar diye, süre olayı şöyle de olabilir. aynı kapıya çıkıyor gerçi.. (bkz: #16899463 )
  • dambil  (18.09.09 22:20:42 ~ 22:23:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.