[]

Ankara-İstanbul otobüs firması?

geçen ki metro olayından sonra insan tırsıyor valla otobüse binmeye, bu aralar istanbul'a gideceğim ankaradan, hangi otobüs firmasını önerirsiniz. nedenini de yazabilirseniz sevinirim.




 
varanla gidip gelioruz yıllardır..


  • omonia  (20.07.15 11:41:23) 
4 yıl ankara kocaeli, bu yıl da ankara-istanbul kullanan birisi olarak;

1. tercih hızlı tren
2. tercih pamukkale
3. tercih ulusoy
4. tercih nilüfer

sakın lider, metro, efetur ve küçük firmaları tercih etme derim.
  • mojiziku  (20.07.15 11:44:39) 
her hafta sonu ist'a gidiyorum ancak gittiğim yer maltepe'ye yakın olunca, tren çok rahat oluyor.
ha, ağlayan zırlayan çocuklarına söz söylemeyen yolcular, sabah 6 treninde yüksek sesle sohbete girişen vırvır kadınlar elbette var.
ev de gara yakınsa, trenle git. ama hız falan bekleme. 4 saat. otobüsle aynı.
paran varsa, businessta git. koltuklar geniş, 15 tllik sandviç, çikolata, su paketi de veriyorlar. tv de seyredebiliyorsun.
  • janderzel zartanyan  (20.07.15 16:59:11) 
bin git yav 5 saatlik yol.


  • losev bagiscisi  (20.07.15 17:02:08) 
ha bence ulusoy / varan çünkü ulusoy holding iştiraki.


  • losev bagiscisi  (20.07.15 17:03:02) 
Anadolu Seyahat'i kullanıyorum artık. 5-6 kez uzun yolculukta kullanmışımdır. Sistemleri, düzenleri oturmuş, muavinler, şöförler çok iyi. Ben özellikle dikkat ederim mesela şöförlerin uykusuz/yorgun mu dinç mi göründüklerine. Sonuç olarak güvenilir olduğuna karar verdim. Bir de 2+1 otobüsleri de çok rahat, tekli koltukları tercih ediyorum, kemerimi de takıyorum. Öneririm.


  • peggy  (20.07.15 17:10:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.