[]

skinny fat olma yolunda emin adımlarla ileremek.

evet selam, merhaba, nasılsınız? olm bu göbek nereden geldi? 30 yaşında kadar "aslında biraz kilo alsan güzel olur" diyenler utanmadan direkt "göbek yapmışsın xD" demeye başladı? 63 kilo bile değilim ama DAMN BELLY GROWING LIKE A FLOWER, ne yapalım? nasıl eriyordu bu? bisiklet aldım dün, kayınpederden habersiz kaçırdım, geri vermeyi düşünmüyorum, ümraniye yolları taştan sürüyorum deli gibi, ağırlık olayına da girerim, sorun değil, bir çözüm önerin, göbeğimle var olmak istemiyorum, az önce ağlayarak sevgilmin yaptığı poğaçaları yedim, bu sondu dedim.

ekmeği kesiyorum, şeker konusunda irademi zorlarım, başka önerisi olan?

teşekkür ederim!

 
63 kiloluk adamdaki göbek ne kadar farkedilebilir ki ?


  • masa penisi  (20.07.15 10:17:50) 
@masa, abi görüyorum? tişörtten belli olmayan şey şu anda "n'aber lan?" diyor oradan bana, 10 küsür yıllık arkadaşım bile dün dedi bunu, adam bilir her halimi, hiç bu kadar olmamıştı çünkü, hep aynı olmamdan anam bana "kurt var sende, o yüzden hep aynı kaldın" derdi, sanırım kurtlar gitti, 30 yıllık mutualist yaşam sona erdi, olan bana oldu sanırım, erimesi lazım bunun.


  • devorgilla the gunslinger  (20.07.15 10:21:40) 
en yakındaki spor salonuna kayıt olun doğru düzgün bir hocası vardır muhtemelen beslenme programı ve antrenman programı ile spora başlayın.


  • 4Revq  (20.07.15 10:23:47) 
Skinny fat esasında bir yağ sorunu değil, kas problemidir. Yani kas kütlesinin eksikliğinden kaynaklanır. Kas kütlesi o kadar düşüktür ki, 2 gram yağ sentezi yapsan gider vücudunun çok saçma bir yerinde depolanır o da rahatsız edici bir görüntüye neden olur. Zira yağın hacmi çok yüksektir ve düşünemeyeceğin kadar enteresan bir şekilde yayılır vücuda. Kas kütlen de yoksa eğer o az miktar yağı baskılayabilecek başka bir unsur olmaz, bu da vücut yağının kontrolsüz bir şekilde saçma bir görüntü vermesine neden olur. Yoksa 63 kilo ağırlıkla nereye kadar yağ yakacaksın. Zaten 10 kilo yağ yaksan esansiyel vücut yağı sınırına geleceksin, sonra gelsin hastalıklar gitsin ilaçlar. Ağırlık çalış, bol bol protein sebze ye. Çözüm bu.


  • angelus  (20.07.15 10:28:01) 
<3 angelus.


  • devorgilla the gunslinger  (20.07.15 10:30:05) 
angelus nokta atışı yapmış. ben de skinny fat'im şu an. sağlam ağırlık çalışmaya başladım bunu mide egzersizleriyle destekliyorum. protein tozuna da başladım her gün tavuğumu da yiyorum gelişme başladı ufak ufak... şu an tek yapmaman gereken şey "koşmak" aman diyim.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (20.07.15 10:34:38) 
@yazar yazmaz yazan yazar neden koşmasın? sırf merakımdan soruyorum, melaba


  • lyh  (20.07.15 10:50:26) 
Eglenerek okudum duyurunu.yok hayir gobegine gulmuyorum tabiki de.bende de var o gobekten.
Zayifladin mi sen diyecek kadar suratim eriyo,göbek masallahi var.ilerliyo.duyuruyu siddetle takip ediyorum..

  • safsafinaz  (20.07.15 11:05:09) 
@lyh koşarsa yağlarla beraber kaslarını da eritir. şu an ihtiyacı olan full body yapmak. ağırlık çalışırken müthiş bir şekilde kalori de yakılıyor zaten. yağlar erirken kas inşası devam ediyor. bol proteinli güzel bir beslenme programıyla desteklenirse gelişim kaçınılmaz.

youtubeda transformation skinny fat tarzı bir şeyler yazın harika videolar var insanı fena gaza getiriyor tavsiye ederim.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (20.07.15 12:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.