[]

Boca Juniors vs River Plate

Hangisi destekliyorsunuz ve neden?




 
Boca.

Neden? Formaları güzel ve Riquelme ile adı aklıma gelmeyen bir maçta üç penaltı kaçıran, orta sahadan kafayla gol atan efsane oyuncu sebebiyle.

Geldi aklıma; Martin Palermo.
  • scent of a pastrami  (19.07.15 22:00:39 ~ 22:01:34) 
boca'ya gittiğimde semte hayran kalmıştım. buenos aires'in en gezilesi görülesi yeriydi. taraftar kitlesi de az çok beşiktaşı andırdığından boca'ya bir sempatim var. kalkıp da maçlarını falan izlemiyorum tabi


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (19.07.15 22:34:11) 
Boca Juniors çünkü Maradona.


  • angelus  (19.07.15 22:46:54) 
vay amg hiç mi rpli yok


  • losev bagiscisi  (20.07.15 00:35:05) 
Ben river'lıyım. Eskiden bende Nike ve Adidas kıyaslaması vardı. Adisas olan ne varsa tutardım:) Barçaya karşı Rm, Juve'ye karşı Milan falan. River da ordan geliyo.


  • justinho26  (20.07.15 01:22:32) 
Dale boca hatrına boca. Renklerden kaybediyorlar ama yine de.


  • kahin ahtapot paul  (20.07.15 01:35:37) 
river plate. herkes halkın takımı vsvs diye boca'lı olduğu için gıcık olmuştum zamanında. sonra aralarında zengin kesim - halk takımı gibi keskin bir fark olmadığını öğrenince daha da sevmiştim. ve ortega ve o formaları ve fenerli olmama rağmen sarı lacili takımı tutmamış olmama hala şaşırırım :)


  • sabenburak  (20.07.15 01:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.