(6)
İstanbul'dan Polonya Katowice'ye Gidiş
Erasmus öğrencisi olarak, İstanbul'dan Polonya Katowice'ye en ucuz ve mantıklı şekilde nasıl giderim ? Thy varşova'ya 867 lira istiyor, bir de oradan tren falan yapmak gerekecek sonra. Başka bir yol bilen var mı ?Şimdiden çok teşekkür ederim.
Erasmus öğrencisi olarak, İstanbul'dan Polonya Katowice'ye en ucuz ve mantıklı şekilde nasıl giderim ? Thy varşova'ya 867 lira istiyor, bir de oradan tren falan yapmak gerekecek sonra. Başka bir yol bilen var mı ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
0
tepedeki psychedelic adam
(
19.07.15)
Berlin'e gidip oradan otobusle gecmek en ucuzu olacaktir.
0
berlin'e mi gidersin, varşova'ya mı yoksa bratislava'ya mı ona fiyatlara göre sen karar ver ama indiğin yerden polskibus'a bin.
www.polskibus.com
0
herkes demiş gerçi ama berline uçup ordan polskibus ile geçmek en ucuz yol olur
0
tabi ki berline giderken yanında polonya otobüs biletinin çıktısı olsun ki kıl alman pasaport memurlarıyla vakit kaybetme.
0
iki sene önce lviv üzerinden aktarmalı uçuşlar vardı yarı fiyatına . berlin'e inip 70-80 zlotiye polskibus ile gidebilirsin ama yarım gün sürer. bratislava'dan ve prag'tan, viyana'dan ucuz uçak bileti bulursan polonya içine polskibus ile geçebilir tekrar otobüsle ya da trenle katowice'ye geçebilirsin.
0