[]

asya motor nostalji 125'i nasıl bilirsiniz?

asya motor nostalji 125 kullananlar var mı aramızda? artılarını eksilerini internette sağlıklı olarak bulamadım kullanıcılardan. nasıl bilirsiniz? olumlu olumsuz tecrübelerinizi duymayı çok isterim.




 
Motor camiasi genelde vstrom lara, Goldwinglere bindigi icin çin malini motordan saymazlar pek. Ama çin mallarinin japonlara gore daha sorunlu ve surprizlerle dolu oldugu dogrudur. Tip ikinci planda ise japon veya sym falan dusunebilirsiNiz. Ilgili motor hakkinda bilgim yok, motosiklet.net de mutlaka sayfasi vardir. Vida sayisina kadar bilgi bulmani mumkun.


  • icim urperiyor  (19.07.15 21:59:55) 
yıllardır motor kullanırım. son 1 yıldır motorum yok. ama bildiğim bir şey var. ilk motorun değilse, çin malından uzak dur. çok üzer. hatta ağlatır.


  • zam sampiyonu domates  (19.07.15 22:00:03) 
Hocam 2-3 yıl efendi gibi kullanıp sonrasında hurdaya çıkarmalık bir motosiklet. Birkaç kez ben de kullandım, arkadaşımda vardı.

Şehir içinde çok yormadan, suyunu yemini eksik etmeden kullanırsan ömrü biraz daha uzar. Ama o kadar. Fazlası değil.
  • scent of a pastrami  (19.07.15 22:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.