[]

Param var ama kredi kartimi odeyemiyorum?

Evet durum bu.
Su an yurtdisindayim ve 2 ay daha buradayim. Is bankasi is'te universiteli kart var odeme zamani geldi. Durum su:

Ziraat bankasinda param var, hesap isletim ucreti fln yok o yuzden o
param burada duruyor. Buradan o kredi kartini odeyemiyorum. Kart numarasi o banlaya ait olmaliymis.

Kredi karti Is bankasi, oraya eft yaparsam hesap isletim ucreti kesecekler nereden baksan 50-60 tl, belki daha da fazla. Aslinda para hemen kesilmiyor birkac saat geciyor en azindan. Turkiye de olsam hallederim de burada saat farkindan dolayi eft mesai saatlerini ve kendimi ayarlamam zor cunku 7 saat gerideyim. Bu parayi da cope atmak istemiyorum.

isbankasi'nin da kosova'da irak'ta bile subesi varken abd'de nasil bir atm'si bile yok onu da anlamadim :/


Bi de burada actigim bi banka hesabi ve param var isimize yarar mi bilmiyorum. (Td bank)

 
ziraat bankasının internet şubesine girerek yapabilirsin. telefondan parola alabiliyordun sanırım


  • dinsiz adam  (19.07.15 06:17:36) 
Ziraat internet subesini kullaniyorum evet, kredi karti borcu odeme seysini denedim ama kart numarasi bizim bankaya ait degil dedi.

Eft yaparsam hesap isletim ucreti kesilmez mi? Bi de isbankasi vadesiz hesap ve kredi karti hesap no lari farkli mi oluyor? Daha once yapmadim hic.
  • xenophobe  (19.07.15 06:23:28) 
başka banka kredi ödeme seçicen ödemelerden
ahanda burada
i.imgur.com
eft yaparsan neden kesilsin? birincisi kullanıyorsan keserler zaten senin başka bir ayrıcalığın mı var? Öğrenci hesabı vs vs?
Derdin ödemekse kredi kartını böyle yapabiliyorsun
hesap işletim ücretini biz bilemicez.Sen ara sor kesicekmisiniz diye
  • betfair  (19.07.15 06:42:18 ~ 06:47:48) 
Ya isbankasini sadece kredi karti icin kullaniyorum. O yuzden kesemiyorlar. Bir kere yanlislikla hesapta para tutmustum 50-60 tl gitmisti. Ne gerek var bankaya para yedirmeye.

Ziraat kyk hesabi oldugu icin kesilmiyor parayi orada tutuyorum.

Ben ziraat mobil app. Kullandigim icin baska banka fln yoktu normal internetten deneyeyim bir de. Tesekkurler.
  • xenophobe  (19.07.15 06:54:33) 
online islemlerden oldu. mobil app.dan olmuyormus.


  • xenophobe  (19.07.15 07:23:34) 
İnternet bankacılıklarında diğer banka kredi kartı ödeme seçenekleri olur. Bu da eft benzeri bir şey ama hesaba geçmez para direkt olarak karta yatar.


  • prodeq  (19.07.15 08:04:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.