[]

duyurudaki erkek düşmanlığı

şimdi isim verip arkadaşlarının arasında rencide etmek istemiyorum ama biliyorsunuz duyurudaki bazı kadınlar çok net şekilde erkek düşmanı. buna farkındalık yaratmak istedim.

bu durum Cesario ve benim gibi duygusal, kırılgan ve narin ruhlu erkekleri gerçek anlamda üzüyor. Bu sebeple konu üzerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak istedim.

sürekli öpün, sevin, koklayın, el üstünde tutun, bağrınıza basın demiyoruz fakat en azından düşmanlık etmeseniz güzel olurdu. o yüzden farkındalık oluşturuyorm.

şimdi gelip bu başlık altında da erkeklere nefretinizi kusacaksınız ama fark etmez. biz sizin gibi agresif değiliz hanımlar.

farkındalık oluşturarak öptüm.

 
sekiz kere daha farkındalık dersen oluşacakmış.

bayılıyorum böyle duyuru açıp millete seslenenlere.
  • rheia  (17.07.15 18:21:55) 
teşekkürler. biz de sana bayılıyoruz <3


  • kosun lan mevzu var  (17.07.15 18:23:31) 
gerçekten erkek düşmanı olan var mı bilmiyorum ama Cesario ve senin gibi sürekli "duyuru karı bul bana lan allahsız" modunda gezenler sıkıcı oluyor; aldığınız tepkiler de bununla bağlantılı olmalı.


  • devilred  (17.07.15 18:31:56 ~ 18:32:37) 
siki kalkan buraya geliyor


  • betfair  (17.07.15 18:35:07) 
devilred teessüf ederim. biz kadınlara karı demeyiz.


  • kosun lan mevzu var  (17.07.15 18:35:23) 
Erkek düşmanına ya da gizli erkek düşmanına (kendisi farkında olmamak bilmemek) feminist denir kadın denmez. Bunlardan bolca var.

Sen feminist egemen medyanın yaptığı gizli feminizm propagandasının farkına var ilk önce.


Babanın itibarsızlaştırılması için kullanılan bazı reklam zehirleri sloganları:
1. Babana bile güvenme!
2. Denizden babam çıksa yerim.
3. Bu İYİLİĞİ BABAnız bile YAPMAZ.
4. Babana benzeme kendin ol.
5. Artık daha gizli yapmaya başladılar; Finans bank reklamındaki statükoyu temsil eden apartman yöneticisi baba (ata, eril) figürü ve karşıtı olarak değişimi temsil eden bankacı feminist.

Anlamları:
1. Baba yalancıdır!
2. Babanı bile tanıma. Babanı umursama dinleme.
3. Babandan sana hayır gelmez!
4. Baba out baba demode. Babana benzemekten utan.


Mesela "babana benzeme kendin ol" reklam sloganının doğrusu şunlar olacaktı; Babana benzeyecek cesarete sahip ol, olgunlaşacak cesarete sahip ol. Babana benze özüne dön! Bir erkeğin gösterebileceği en büyük cesaret zamanla babasına benzemekten korkmamaktır.


Bunlardan binlerce var. Direkt sonuç; "Baba konusunda Haklısın, babamı sevmiyorum"
i.imgur.com

Baba figürü erildir dolayısıyla genel olarak erkeklik de kastediliyor. Elbette buna yapılan saldırılar baba figürüne yapılan saldırıların çok daha üstünde. Konu hakkında çift ciltlik bir kitap yazarım oturur okursun. Şu an başım sıkışık daha sonra mesajı geliştiririm.
  • neotunc  (17.07.15 21:15:40 ~ 17.01.16 01:01:30) 
karı ne ya? kaba mısınız?


  • kosun lan mevzu var  (17.07.15 21:21:22) 
biz en fazla seviye bir sohbet, düzeyli bi ilişki ararız.

karı falan işimiz olmaz.
  • kosun lan mevzu var  (17.07.15 21:25:17) 
düşman olmamak için bir neden mi var?

beter olsun pezevenkler
  • konf  (17.07.15 23:31:19) 
5. yılıma girerken hala her gün ayrı bir gerizekalılık seviyesinde örnek teşkil edecek rekorlar kırmayı bu duyuru nasıl başarıyor anlamıyorum. Kadını da erkeği de.


  • banabirmasalanlatbaba  (17.07.15 23:50:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.