[]

Brezilya fonu sacimi yakti

Brezilya fonu dedim de adini bilmiyorum aslinda. Gecen sene kuaforde rastalarimi kestirince tommiks gibi iki yana ayrilan saclarimi gorup, buna bir sey yapmali kakullerim kotu dedim. Kuafer de bi krem surdu. Bu krem 3 ay boyunca saclarini ayirmadan tutacak dedi. Simdi sacimin o krem surulmus yeri banyoda hep kitik oluyo sobada yanmis gibi oluyo. Ne yapicam ben buna? Eski sagligina nasil kavusturucam?
Kuafore sormanin anlami yok adam kendi ettigi halta bir sey yapamaz



 
Başka bir kuaföre gidip öğrenebilirsin diğer kuaförün saçına ne yaptığını. Erkeksen kestir kurtul bence ölü saçtan hayır gelmez


  • apartman teyze  (17.07.15 15:00:10) 
Brezilya fonu dedigin boyle olmaz ki. Keratin bakimi/ yuklemesi yapmaya calismis sanırım. Brezilya fonunde o krem sürülüyor sonra islem yapiliyor, o islemi 3 gun ust uste yapiyor amac da saclaro duzlestirmek, tutmak degil. Bir de ozel şampuanları filan var kullanman gereken.


Sana brezilya fonu dediyse de adam o isten anlamiyor, baska bie kuaföre gidip bakip yaptirabilirsin.
  • fraise  (17.07.15 15:02:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.