[]

Köpek şampuanı

Veterinerin bize sattığı dandik bir şampuanı kullandık bir yıl. Köpürtmek için avuç avuç dökmek gerekiyordu ve hayvana söyle güzel bir koku vermiyordu sadece kokuyu sifirliyordu. Tavsiye edeceğiniz bir şampuan var mı?




 
Merhaba, dermaleen adlı şampuanı kullanıyoruz. Bitkisel karışımlı vs. İnternetten daha detaylı inceleyebilirsiniz. Veterinerlerde bulmak biraz zor o yüzden internette sipariş vermiştim.


  • oskopoz  (17.07.15 14:16:14) 
Dermaleen i tavsiye eden çok. Ben de baktım biraz nette ama sabit bir fiyat yok altmış liraya satan da var otuz beşe de var. Bu meret ne kadar eder yav?


  • Atimi  (17.07.15 14:22:17) 
Kopeginizde deri sorunu varsa ketoral. Deriyle ilgili hicbir sorun yoksa arap sabunu. Ama kafasini kendi sampuaninizla yikayin.
Not: veteriner degilim. Bu tavsiyeyi 2 yil once, turkiyenin en iyi veterinerlerinden elhan atikten aldim. Basta yadirgadim arap sabununu ama kullandiktan sonra kopegime ne kadar iyi geldigini kendim de gordum. O yuzden rahatlikla tavsiye edebiliyorum.

  • s e ff a f  (17.07.15 19:09:40) 
Arap sabunu muthis bir kopek sampuanidir gercekten, kafasini da onunla yikayabilirsiniz. Ketoral ile surekli yikanmaz kopek ama, eger deri hassasiyeti varsa en iyisi dermaleen kopek sampuani almaktir.


  • mutevazi  (17.07.15 20:58:05) 
Arap sabununu çok kötülediler ya emin misiniz:/bir de ketoral ile harbiden zor olur yıkamak bana kendim zor geliyor ketoral ile. Dermaleen alayım deri lezyonu ve mantar var. Sonra arap sabunu alayım mı ki?


  • Atimi  (18.07.15 11:37:03) 
İki senedir kopeklerimi arap sabunuyla yikiyorum, ben cok memnunum. Hem tuyleri yumusacik pofus pofus oluyor, hem de yikandiktan sonra yeni yikanmi hali gibi kokuyorlar <3<3


  • mutevazi  (18.07.15 14:27:36) 
arap sabunuyla kafasını yıkayacaksanız da gözlerine hiçbir şekilde temas etmeyeceğinden emin olmalısınız.


  • s e ff a f  (19.07.15 13:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.