[]

utorrent/hata

son 2-3 gündür utorrent sürekli hata veriyor. indirmeyi başlattıktan birkaç sanıye sonra "sistem belirtilen yolu bulamıyor" deyip duruyor. ne yapmalıyım?




 
Dosyaları indirmeye çalıştığın dizini silmiş, ismini değiştirmiş ya da taşımış olabilir misin?


  • battal gemalmaz  (16.07.15 12:51:33) 
bilerek hiçbir şeyi değiştirmedim. kaldırıp tekrar yükledim ancak aynı hata devam ediyor. dizini eski haline nasıl getirebilirim peki, önerin var mı?


  • 40 karakterli kraker  (16.07.15 13:00:32) 
önce yukarıdaki yorumu ciddi alıp dosyaların kayıt edildiği yeri kendin kontrol et.

hdd arızası belirtisi olabilir, dosyaları işletim sistemi haricinde bir diske indiriyorsan o diski kontrol et.
  • paulie walnuts  (16.07.15 13:54:04) 
kontrol ettim o sırada anlayabildiğim kadarıyla da ya ben anlamıyorum ya da başka bi sorun var. youtubeda videolar gördüm açıklayan onları denemeli miyim sizce?


  • 40 karakterli kraker  (16.07.15 13:59:30) 
programı komple kapat. sağ tıklayıp özelliklerden yönetici olarak çalıştır de. uyumlukuğu da xp sp3 filan yap.


  • ergenpezeveng  (16.07.15 14:00:13) 
denedim şimdi bundan da sonuç alamadım


  • 40 karakterli kraker  (16.07.15 14:06:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.