[]

Edebi Akımları ve Temsilcileri Üzerine

merhabalar , konu ile pek uzaktan yakından alakam olmadığını belirterek başlamak isterim, sanırım bu sebeple internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonuçsuz kaldı. Dünyada ki edebi akımlar üzerine doyurucu bilgiler sunanan ve temsilcileri ile bunları açıklayan bir kitap satın almak istiyorum ama bulamıyorum. Detaylı bir anlatım daha yararlı olur yardımcı olabilecek onlara şimdiden teşekkür ederim.




 
"berna moran - edebiyat kuramları ve eleştiri" isimli kitap ile başlayabilirsin.


  • lesmiserables  (16.07.15 12:29:53) 
hocam batı edebiyatı örnekleri olsa benim konum için biraz daha yardımcı olabilir.


  • karizmatik jojuk  (16.07.15 12:51:56) 
ismail çetişli - edebi akımlar.


  • lafıolmaz  (16.07.15 12:52:16) 
Berna moran'ın kitabının akımlarla bir ilgisi yok. Edebiyat teorisi, kuramlar, eleştiri yöntemleri ile ilgileniyorsan yararlı olur ama.

Aradığın bilgilere ismail çetişli'nin batı edebiyatında edebi akımlar adlı çalışmasından ulaşabilirsin. Akçağ yayınları.
  • mutlusismankedi2015  (16.07.15 13:06:10) 
hepinize teşekkür ederim birazdan almaya gideceğim , bayram tatilini kolay atlatmama yardımcı olur umarım.


  • karizmatik jojuk  (16.07.15 17:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.