[]

israil milli takım forması satılık

Bu forma ile bir kere istiklal caddesine çıkmıştım. Linç edilmekten son anda çevik kuvvet polisleri kurtarmıştı. Onlarda beni şubeye götürüp ''ortalığı karıştırmak mi istiyorsun'' demişti.!

israil BM tarafından tanınan bir devlet! Türkiye Cumhuriyeti ise Özgür Demokrat laik ve Modern bir ülke

Sokaklarımda neden israil forması giyinerek gezemiyorum.? Halen anlamış değilim.
İsteyene formayı devir etmek istiyorum.

 
İntihar etmek istiyorum. alayım.


  • neysene  (16.07.15 12:28:58) 
muhtemelen bir trole cevap veriyorum ama ciddi sorduğun varsayımıyla söylüyorum o formayı giyen futbolcuların büyük bir bölümü suçsuz bir arap öldürmüştür belki bazıları da bir çocuk öldürmüştür. o yüzden olabilir tepkiler.


  • her metin sonsuz anlam uretir  (16.07.15 12:44:54) 
Muhtemelen bizim arda falan da cunku olasi bir savasta isi gucu yokmus gibi dusmanin masum askerlerini oldurecek. Hamit falan cepheye gidecek.

Bence o formayi giymenin suc olmamasi lazim. Bu kadar cesurlarsa arkadaslar fatihte dukkanina isid bayragi asanlari ziyaret etsinler.
  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (16.07.15 12:54:50) 
Bizim milletimiz catacak yer ariyor yoksa ne cocuk katili oldugundan nede baska bir seyden. Olay sucsuzlari öldürmek olsaydi bu isid köpeklerine saldirirlardi ama yemiyor iste. Nerde bir cinli veya sesini yükseltemeyen insanlar var direkt girisiyorlar.


  • VIPCH  (16.07.15 13:24:28) 
Bizim millet ikiyüzlüdür genelde, İsrail forması sorun olur ama Misal Haim Revivo'nun Fenerbahçe'de veya Galatasaray'da oynaması hiç sorun değildir, o gol atar bizler seviniriz.


  • bartholomew87  (16.07.15 13:36:55) 
s bedense pasla bana.


  • mattiadestro  (16.07.15 15:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.