[]

Hiç iş görüşmesinde maaş pazarlığı yaptınız mı?

-Başarılı oldunuz mu?




 
Yaptım. Sonuç: Başarısız.


  • innatedesire  (15.07.15 23:34:58) 
Yapmadım, pişmanım ama işi aldığım işin pişmanlık hissediyorum. İşi pazarlık yüzünden alamasam yine pişman olurdum. Risk budur gibi bişey bu sanırım:)


  • hadi hadi  (15.07.15 23:36:21) 
şimdiye kadar bir kere yaptım, başarılı olmadım çünkü fazla büyük bir firma değildi. ben alacağım kişiye karar vereyim, daha sonra vereceğim ücreti konuşurum diye düşünmesi gerekirken kafasında bir ücret belirlemiş, bu ücrete çalıştırabileceğim en iyi adam kim diye bakan biriydi.

ben adamın teklif ettiği ücretten 500 lira fazla isteyince senden önceki gelen dediğim fiyata kabul etmişti dedi. paşa keyfin bilir, onu al o zaman dedim ben de. tabi kibarca, resmi bir şekilde ifade ettim. çağırmadı sonra tekrardan. zaten bu kafada bir şirkette istediğim ücreti kabul etse de çalışmayacaktım muhtelemen. bana ne benden önceki adayın kabul ettiği fiyatta götüm, piyasayı mı kızıştırmaya çalışıyosun aklınca.
  • benim adim kerim hepinizi severim  (15.07.15 23:37:27) 
Ben soyle yapmistim. Once ik firmasindan bi kizla gorusup x tl istemistim. Ikinci gorusmede butun agir toplarin oldugu bana aslinda yaptirmak istedikleri isin daha cetrfilli oldugunu gorup daha once x dedim ama simdi 2x istiyorum dedim. Sonra bir daha gorusmedik. Ama o gorusmeden iki ay sonra 2x+500 gibi bir ucretle baska bir yerde anlastim o da guzel oldu.


  • condom kurşunu  (15.07.15 23:40:49) 
yaptım başarılı olamadım. bi tanesinde fiyat yükselttim ama firma kurumsal değildi adamlar yine bildiğini yatırdı 2 ay çalışıp çıktım.


  • ergenpezeveng  (16.07.15 00:07:56) 
sebeplerini ve bu parayı o firmanın verebileceğini akıllıca anlatırsan başarılı olabilirsin. Ancak karşındakiler de sen bu kadar iddiali olduğun için herkesten daha fazla seni denerler işin ilk aşamalarında. Yani iddia ettiğin kadar iyi olduğunu kanıtlaman gerekebilir en başta.


  • qui gon  (16.07.15 00:08:17) 
çalışıyorsan yaparsın. çalışmıyorsan yeni mezunsan işe ihtiyacın varsa yapmazsın kabul edersin. benim çalışmaya pek ihtiyacım yoktu. önceki işten istifa ettim 6 ay yattım 7 ayda kafama göre iş bakmaya başladım. hep pazarlık yaptım. çingene pazarlığı denmese de işin durumuna, haftasonu olup olmamasına, yemek yol vs olup olmamasına, seyahat durumlarına göre teklif ettikleri rakamla oynadım kafamdakine yaklaştırdım.


  • mr fusion  (16.07.15 00:08:19) 
Zaten ilk görüşmede maaş soruyorlar ve genelde o civarda teklif veriyorlar çok daha düşük verecekler 2. görüşmeye bile çağırmıyor. Ancak 2 defa beklediğimden düşük teklif aldım. Birinde aradaki farklı elden almak şartıyla maaş beklediğim seviyeye geldi diğerinde başarısız oldum.


  • nuka cola  (16.07.15 00:08:25) 
Yaptım. Başarılı Olduğum da oldu tongaya düştüğümde. :)


  • kakao  (16.07.15 00:15:33) 
he amk he 10bin sokmuşsundur ne 1 bini


  • losev bagiscisi  (16.07.15 13:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.