[]

dişe konulan elastik plasitk garip şey

içi oyuk olan dişime koyulan sakız kıvamındaki elastik şey kurumuş ve semsert olmuş.sakızı bir yere koymuş ve bekletmiş gibi...bunu nasıl yumuşatabilirim ki çıkarabileyim?




 
konuşmanızı da etkiliyor sanırım yazdığınız şekle bakılırsa.


  • cagkan  (18.09.09 01:18:17) 
hoca tamam güzel laf sokmuşsunda:) anlatımımda nası bi hata var bilemiyorum ama her olayı anlatmam gerektiğini düşündüüm için biraz uzun oldu :)

edit:düzelttim.
  • thenis  (18.09.09 01:27:35 ~ 01:36:41) 
bence çıkartma koymuşlarsa bir bildikleri vardır.


  • cagkan  (18.09.09 01:49:39) 
ağrı yapınca çkar dedi doktor hanım çatalla çkar dedi ama çatal ağzıma sğmıo:D


  • thenis  (18.09.09 01:52:09) 
küçük fondü çatalları oluyor, onlarla dene ahahahaha


  • osuruklu  (18.09.09 02:21:44) 
@thenis
"ağrı yapınca çkar dedi doktor hanım çatalla çkar dedi ama çatal ağzıma sğmıo:D"
hocam harikasın ya:D


bu arada madem çatal sığmıyo, kürdanı fln dene..
  • bullet-tooth  (18.09.09 02:33:35) 
yahu o cementtir. yani seramik tarzı bir dolgu malzemesidir. çıkartılması bana garip geldi. çiviyle de çıkartabilirsiniz. hem küçük hem sivri
ama aman diyim zorlamayın fazla. biyerlerinize zarar gelmesin.

  • safepassage  (18.09.09 02:48:26) 
agzinizi suyla doldurup bekletin. o dise konulan seyi aksam yatarken takman icin verdiler zaten degil mi? discinin dislerinin kalibini onceden alip bu zimbirtiyi yaptigini varsayiyorum.


  • ermanen  (18.09.09 04:36:05) 
bence kanal tedavisi görüyorsun ve tedavin bitince oraya dolgu yapacaklar. doğru mu? askldjk
üstünü kapamak için koyuyor onu doktor, yarın kendisi çıkarır zaten.
bir de o şey parçalanıyor, çok sert bir şey değil. ağrı yapıyorsa kürdanla itelemeyi dene. dikkat et de diş etlerine falan zarar verme.
  • aithra  (18.09.09 13:12:16 ~ 13:13:16) 
çkmadı kürdanla çkarcam kanattım heryerimi:D taş gibi olmuş göt.ağrısı iyice artınca doktora gittim o da çatal diye bi şeyle ebemi mike mike çkardı:) tıpa da güven olmuyor artık:) teşekkürler herkese yorumlar için:D


  • thenis  (19.09.09 16:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.