[]

film önerisi

sevgili sinema severler

gerçekten korkutan bildiğiniz kaliteli korku filmleri neler?

ya da gizem mistik metafizik olaylar üzerine yapılmış merak uyandırıcı filmler?

the experiment tarzı biraz psikolojik biraz gerilim türünde bir film de olabilir.

teşekkürler.

 
  • amelie poulain  (15.07.15 21:09:25) 
it follows

gerçekten korktum ben şahsen. odadan odaya geçemedim. korkudan pikeyi kafama kadar çektim filan. öyle inandırıcı bir film.

ek: conjuring'de korkmadım mesela, ama o da güzel film. +1
  • whimsical  (15.07.15 21:10:46 ~ 21:14:19) 
A Nightmare On Elm Street.


  • angelus  (15.07.15 21:12:15) 
gerçekçi, gerilimli film olarak: iskelet anahtar ve emily rose'un şeytan çarpması

onun dışında, bence tarihin en gergin en rahatsız edici serisi american horror story'dir. benim gibi 5 yaşından beri ağır gerilim-korku filmleri izleyen biri için bile öyle fazla geldi ki, bırakmak zorunda kaldım.
  • mrsmoon  (15.07.15 23:28:48) 
  • dimia  (16.07.15 09:38:46) 
(bkz: the mist)


  • baldur2  (16.07.15 09:50:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.