[]

kindle - sadece kitap mı okuyoruz?

başka neler yapıyorsunuz kindle ile?

kindle paperwhite aldım, daha aldığımda attığım kitapları bitiremedim. kurcalamaya çok vaktim olmuyor,kitap okuyorum elime aldığımda.

internet bağlantısı ile kullanabileceğimiz farklı özellikleri var mı? geçtiğimiz günlerde not yazmak istedim, fakat böyle bir özelliği yok sanırım, yalnızca kitap içindeki yazıyı not olarak tutuyor.

 
okudugunuz kitaplarin bazi kisimlarini mark yaparak not tutma özelligi var o kisim icin.

chrome da Send to Kindle diye bir eklenti var pc de chrome da o anda okudunuz makale sözlük entry vs. yi bir tus ile kindle a yollabiliyorsunuz ama bunun icin sanirim amazon kayidiniz olmasi lazim.

appstore da comfy read 2 diye bir app var onunla cep telefonunuz browseri ile okudugunuz makale veya sitelerdeki uzun yazilari kindle niza bir tus ile yolluyorsunuz

browser i var kindle in ama benim icin fazla kullanisli degil zira beta zaten.
  • aventura  (15.07.15 20:51:04) 
kitaplardaki kelimelere tıklayıp wikipediada aratbiliyoruz internete bağlıyken. web sitelerine de girilebiliyor diye biliyorum.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (15.07.15 21:12:06) 
amazonun kitaplığında oyunlar var, puzzle'lar var ilgini çekerse. bazıları da beleş.


  • stereoseyfi  (15.07.15 21:21:43) 
yine kitap sayilir ama cizgiroman da okuyabilirsiniz.
X-Ray diye bir ozellik var. kitap okurken isaretlediginiz bir kelimeyi hikayedeki referanslariyla birlikte detay olarak sunuyor. Ornegin bir ozel isime tiklayinca bu adam x sehrinin kralinin damadi gibi detay veriyor.

  • mononoke  (15.07.15 21:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.