[]

evde vücut geliştirme - programa yorum gerek

bilginog.com

şu programı uygulayacağım, bir gün yapıp bir gün ara vererek yapmayı düşünüyorum doğru mudur acaba? bir de tüm bölgeleri bi güne yapmak istiyorum 3 hareket falan var bölge başına. sıralaması nasıl olmalıdır acaba bölgelerin? doğru mudur bu stateji? bilen biri yorumlarsa sevinirim.


 
6 tane Compound egzersiz seç, her gün 2 tanesini yap 10 set 10 set her gün tüm vücudu çalıştırmış olursun.


  • angelus  (15.07.15 17:17:56) 
bir gün antrenman bir gün dinlenme doğru karar.
tüm bölgeleri bir güne sıkıştırmak yanlış ama. pazartesi göğüs-arka kol, çarşamba omuz-ön kol yap örneğin.

  • tekilasisesi  (15.07.15 17:53:14) 
bacak ve sırtı nasıl yapayım hocam? onları da dağıtıp 2 ye bölebilir miyiz?

@tekilasisesi
  • renkli hayalet  (15.07.15 18:27:13) 
Daha yeni başlıyorsan gereksiz vücudu bölmek. En iyi verimi haftada 3 gün tüm vücut çalışarak alırsın.


  • Haldamir  (15.07.15 18:49:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.