[]

Şu sorunu çözemiyorum bir türlü

Personel programına gireceğim ama direk bu hata geliyor. Programın firmasını aradım çözemedi. Sorun nedir?




 
Sanki kodunda hata çıkmış gibi görünüyor ama..
Kısayola sağ tıklayıp yönetici olarak açmayı, o da olmazsa xp modunda açmayı deneyin isterseniz.

  • afush  (15.07.15 10:18:28 ~ 10:18:44) 
Sistem xp bu arada.
Sağ tık farklı çalıştır diyorum nafile.

  • six packsiz  (15.07.15 10:24:05) 
Bu arada Visual studio 2008 programını kaldırmanız lazım dediydi.


  • six packsiz  (15.07.15 10:24:42) 
Baya çakılıyor uygulama. Visual Studio yüklü olduğu için bu pencere çıkıyor olmasa muhtemelen standart hata verip yine başlamayacaktır. Ama neden çakıldığını bulabilmeniz bu hata üzerinden çok olası değil. Visual studio 2008'i kaldır demelerinin sebebini anlamadım. "Sistemde debugger varsa çalışma" tarzı bir akış mı oluşturmuşlar ki? Gerçi yine de insani bir hata vermeleri lazım.


  • salihdt  (15.07.15 10:34:26) 
aşağıdaki tarifi denerseniz bu uyarı kapanır

msdn.microsoft.com
orjnali: msdn.microsoft.com
  • probiyotik  (15.07.15 10:52:36 ~ 10:53:42) 
VS 2008 ile bi alakası yok ki. Resimde hatayı bulmak için VS 2008'i kullanayım mı diyor. Beklenmedik bir hata vermiş ama ne olduğu belli değil. Uygulamayı yazan firma ile ilketişime geçin bence.

edit: gerçi aramıçsınız ama çözememişler. İlginç.
  • himmet dayi  (15.07.15 10:56:18 ~ 10:57:00) 
Adamın yaptığı programı kaldırıp tekrar yüklemek oldu. Yani bir şeyden anladığını sanmıyorum.
Ben yapabilir miyim onu hiç bilmiyorum.

  • six packsiz  (15.07.15 11:35:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.