[]

akşam vakit işten gelince yapabildiğiniz aktiviteler

6.15 de eve varıyorum. yapabildiğim maksimum aktivite bisiklet sürme + bulaşık yıkama oluyor. sonra 12 ye doğru yatıp zıbarıyorum.
bazen televizya başından kalkamıyorum yorgunluktan. azcık zaman geçsin dans kursuna ya da spor salonuna yazılayım diyorum.

siz neler yapıyorsunuz iş çıkışı?

 
Ben sizin varış saatinizden 45 dk. daha geç varıyorum eve.

Mutfakta olmayı seviyorum, farklı yemekler yapmaya çalışıyorum.
Film izliyorum.
Yeni yeni yürüyüş yapmaya başladım.
Akşam yemeğine bir süredir görmediğim arkadaşlarımı davet ediyorum.
İstanbuldaysanız zibilyon tane etkinlik var, ilgimi çekene katılmaya gayret ediyorum.

Çünkü: www.google.com.tr

Ama tabii arada bir süreliğine bir şeyler yapmak istemediğim de oluyor. İnsanız neticede :)
  • dessy  (15.07.15 09:28:02) 
6.15'te evde olmak <3

Benim eve varış saatim 6.45 ile 7.45 arası değişiyor. Çoğu zaman etrafı toparlayıp, yemek yiyip uyuyorum. En fazla dizi izleyebilir halde oluyorum.
Ama dans ettiğim zamanlar işten çıkıp kursa gitmek bir şey yapmış hissettiriyor idi, güne ekstra bir aktivite sığdırmak insana iyi hissettiyor. Deneyin bence.
  • kaymaktutmayansicaksut  (15.07.15 09:41:24) 
6.15 iyimiş ben 7 15 gibi evde gibi evde oluyorum trafikle bucuğu buluyor bazen. Bir kompleks spor salonuna üyeyim bazen gidip basketbol oynuyorum. bazen hiç eve gelmeden dışarıda takılıyorum. bazen de sadece film kitap aylaklık yapıyorum ama ne olursa olsun özellikle geç yatıyorum çünkü çalışmak denen şeyin hayatımı çaldığı tribine giriyorum ve her ne yaparsam yapayım doya doya sıkılana kadar yapmaya çalışıyorum.


  • gkhT  (15.07.15 09:55:33 ~ 10:14:39) 
  • amelie poulain  (15.07.15 10:08:29) 
iş çıkışı 3 gün spor, 1 gün dans, 1 gün evde film/dizi şeklinde ilerliyorum bu aralar.
televizyonun karşısında hiç oturma derim, ben tv karşına geçtiğim zaman en az 1-2 saat bir türlü kalkamıyorum, sanki uyuşturuyor insanı.
dans kursu ile başlayabilirsin, hem sosyalleştiriyor insanı.
  • peggy  (15.07.15 10:53:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.