[]

Akaryakıt (Dizel) Hangi Marka Alınmalı?

Merhaba,

Yakın zamanda dizel bir araç sahibi oldum. İlk arabam.Aracı aldığımdan beri shell'e gidip fulle diyip çıkıyorum bittikçe. Birisi shell iyidir demişti bir ara. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Ya da kullandığınız markanın avantajı var mı? Performans, yakıt tasarrufu ya da atıyorum, bilmemne markada araç yıkama bedava, şu karta şu kadar para puan kazanılıyor vb.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

 
maalesef neredeyse bütün benzin istasyonları bir katakulli çeviriyor. shell den dolduruyordum 800 km yi zor görüyordu. bir süredir opetten almaya başladım 900 km'yi zorluyorum. 90-100 civarında zaman zaman klima açık kullanıyorum.

araç 1,3cdti opel corsa
  • dokuzonbeş  (14.07.15 14:41:17) 
her zaman opet kullanıyorum. memnunum


  • sta  (14.07.15 14:41:51) 
Euro Diesel olduğu sürece hepsi üç aşağı beş yukarı aynı.

Ben; benzin @ Shell
  • heritage  (14.07.15 14:53:22) 
Opetten alıyorum sürekli. Çok zorda kalırsam 50 liralık alır Opet bulana kadar idare ederim. Shell'den falanda aldım ama Opet'in mazotu daha verimli bence. Daha çok yol gidiyorum. Artılarına gelirsek en temiz tuvaletlere sahip akaryakıt firması. Bence bu büyük bir artı.


  • Dr_Stat  (14.07.15 14:55:27) 
lukoil.


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (14.07.15 15:15:28) 
ben genelde shell alıyorum. kartının puanları da iyi. miles and smiles kartla da birleştirince iki kat puan veriyor. güzel oluyor valla


  • argent dawn  (14.07.15 15:25:12) 
Asla shellden mazot almam. Üç farklı arabada farklı istasyonlarda shell kullandım ve araba resmen öksürmeye başladı. Her zaman gittiğim bir opet var ordan başka yerden de almam


  • kablelvuku  (14.07.15 15:25:41) 
Aklı kelden, mazotu Shell'den alırım.


  • Evocati  (14.07.15 16:18:36) 
Opet. Galeriden çıkıp opet aldık. Hala da ondan alıyoruz. Sıkıntı yok. Hatta aynı bayiden alıyoruz. Belediyenin istasyonu yamak yapmaz diye düşünüyoruz.


  • sutlu nescafe  (14.07.15 18:07:27 ~ 18:08:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.