[]

Kızlar ağda nasıl oluyor?

yani şimdi ağdacıya gidiyorsunuz ve mahrem yerinizi nasıl ağdalatıyorsunuz ya da öyle mi oluyor o iş? utanma sıkılma olmuyor mu?
nasıl lan kafayı yiyecem



 
aynen öyle oluyor.Koca koca karılar analı kızlı gidip yaptırıyorlar utanmadan.meme ucuna kadar ağda yapılıyor neresini istiyorsan artık :D
not: erkeğim

  • betfair  (14.07.15 14:16:22) 
utanma sıkılma yok. açıp cart cart aldırıyorlar.

not: erkeğim yazanı bozarım.
  • burty  (14.07.15 14:16:57) 
kızlardan cevap bekliyordum eyvallah size de )

ürolog gibi tamam da kendileri yapamıyorlar mı?

not : trollük değil
  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (14.07.15 14:24:23) 
ben kendim yapıyorum. hayatımda hiç ağdacıya gitmedim. rahat hissetmem kendimi herhalde.


  • innerbliss  (14.07.15 14:46:20) 
Utanma sıkılma olmuyor, neden olsun. Zaten o işi yapan her gün insanları çıplak görüyor. Normal sohbet ediyoruz işlem sırasında.


  • iamelf  (14.07.15 14:47:44) 
ağdacıya gidiyoruz, bikini bölgesi olacak diyoruz (bu bölgeye paket diyen de var). kıyafetimizi, iç çamaşırımızı çıkarıp sedye gibi bir şeye yatıyoruz. sonra ağdacı gelip işe başlıyor, acıyı çok hissetmeyelim diye lafa tutuyor ve bitti bitti diye teselli ediyor.

niye utanma sıkılma olsun, tüylü mü gezelim? sonuçta o kadın o kadar kişinin genital bölgesini görüyor ki artık kol, bacak gibi bir hale geliyor. hatta bikini bölgesini almayı daha çok tercih ediyorlar çünkü hem alan küçük hem de en pahalı bölge orası.

edit: ayda bir gidiyoruz. ben 50 tl veriyorum ama muhite göre değişiyor fiyatlar. 10 dk falan sürüyordur maksimum. erkek ağdacı türkiye'de zor, kadın doğum doktorunda bile erkek doktor istemeyen kadınlar varken neden bir erkeğe ağda yaptırılsın ki?
  • kayranin kedisi  (14.07.15 14:50:50 ~ 15:09:29) 
@kay.kedi
teşekkürler. kaç dakka sürüyor? ücreti ne kadar? bir dahakine ne kadar süre sonra gidiliyor ortalama? erkek ağdacı olur mu?

  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (14.07.15 15:04:43) 
bak surada bir amca bir ablaya yapiyor:

www.youtube.com
  • inaniyorsun bari saygi duy  (14.07.15 15:05:51) 
Ne kadar cok soruldu bu soru ya ahah. Sanki dunyanin en fantastik seyi.
Kendin yaparsan hem zaman kaybi gibi hem de yorgunluk. Agdacinin eli alismis 2 dk da isi bitiriyor. Utanilcak ne var ya da bunu nasil anlatabilirim bilmiyorum.

  • rayde  (14.07.15 15:11:39) 
@inanıyorsan

abi o ne ya kadını şekilden şekile sokmuş. utanılmaz mı ya. elin kolun yerinde ulaşabiliyorsun yap işte.
  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (14.07.15 15:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.