[]

Ölüyorum çok acil ! 20lik diş neferkitty :((((

Acayip 20lik diş ağrısı çekiyorum cuma gününden beri eskiden de ara ara ağrır kendini belli ederdi ama dayanılmayacak gibi değildi ve 3 güne falan geçerdi bu seferkisi tarz olarak öncekilere benzese de şimdi ölüyorum çok şiddetli ve uzun sürdü bayramdan sonraya doktora gidebilirim anca geceleri majezikle idare ediyorum bir şey yiyemiyorum şu anda da ağrı kesici aldım ama bana mısın demiyor. Diş gömülü sağ yanağımın olduğu tarafta ve diş etini yarmış gibi o kısım lan kırmızısı. Yanağım şişti. 33 yaşındayım ama hala 20 yaş dişiyle uğraşıyorum çok acı çekiyorum yardım edin intiharvetcem yoksa. Doktora gidene kadar ki bayramdan sonraya anca acıyı dindirme önerisi. Neferkitty özellikle senden




 
arveles iç. aldır abi ne uğraşıyon senelerdir ;_; ben 20 yaşıma gelmeden aldırdım 4ünü de


  • shotgunwoman  (14.07.15 13:22:16) 
Aldırcam ama bayram sonrasına kadar idare etmem lazım


  • limoncello  (14.07.15 13:30:23) 
rakı bas.


  • cokponcik  (14.07.15 13:31:25) 
apranax fort çok iyi diş ağrısı için,
ben 20'likleri aldırdığımda tanıştım bu ilaçla, çekim sonrasında en ufak bir sıkıntı çekmedim.

  • livaneli kadir  (14.07.15 13:36:34) 
perikoronit olmuşsun ağrı kesici fayda etmeyip yanak şiştiyse antibiyotik başlaman lazım ama yeni düzenleme ile reçetesiz alabiliyor musun emin değilim.

reçetesiz alamıyorsan aile hekimine bile yazdırabilirsin durumunu söyleyip.

bu akut enfeksiyonlu haliyle %99 çekemezler zaten, antibiyotiğini düzenli kullan ve bayram sonrası hemen çektir yoksa sürekli 2-3 haftada bir tekrarlar ve belli bir yerden sonra antibiyotik de derdine çare olmaz.

ilaç ismini özelden yazıyorum , her diş ağrısına antibiyotik kullanılmaz çünkü yanlış yönlendirmiş olmayayım başkalarını.

ağrın da 3 doz antibiyotikten sonra yavaş yavaş geçer, 1,5 gün biraz daha çekecen maalesef. o süre zarfında evdeki majezik, apranax, etol fort vs ne varsa almaya devam.

aspirin içme, rakı basma.
  • neferkitty  (14.07.15 13:41:15 ~ 13:42:12) 
ufacık bir düzeltme, voltaren sr, majezik, etol vs aralarında hiç bir fark yok. hangisi iyi gelirse onu alın.


  • fayfim  (14.07.15 14:12:26 ~ 14:12:34) 
neferkitty +1

benzeri durum bende oldu. öğlen ağırmaya başladı akşama doğru gözüme ve lenf bezime vurmaya başladı ağrı. antibiyotik'e başla direkt. ağrı kesiciyi minimum seviyede almaya çalış.
  • kara_sinek  (14.07.15 14:32:51) 
sağolun panpalarım perşembe çektiriyorum. Herkese ve özellikle @neferkitty'e teşekkürü bir borç bilirim.


  • limoncello  (14.07.15 16:42:04 ~ 16:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.