[]

Kredi kartının asgarisini ödemek ya da ödememek işe bütün mesele bu?

bu ay tamamını kapatamıyorum, asgarisini ödemeyi planlıyorum.
kredi notu dışında asgariyi ödemenin faydasını bilmiyorum.

1.hiç ödememekle asgarisini ödemek arasında fark var mı?

2.asgarisi x lira ben x+20 lira yatırsam bana getirisi olur mu?

 
ona göre faiz artıyodu en son.


  • zgrydn  (14.07.15 11:07:44) 
zgrydn haklı.

diyelim 180 lira borcun var, 60 lira asgarisi. 60 lirayı yatırırsan o kalan 120 liraya faiz binecek. kullandığın bankanın faiz oranlarını inceleyebilirsin. 60 yerine 80 lira yatırırsan(asgari+20) 100 liraya faiz binecek, eh biraz daha kârlı olur.
  • victum  (14.07.15 11:15:59) 
asgariyi ödersen kredi notun (kkb skorun) olumsuz etkilenmez, zamanında ödeme olarak kayda geçer. ama asgariyi ödesen de borcun tamamına binmesi gereken faiz biner kalan tutara.


  • animalman  (14.07.15 11:48:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.