[]

Avcılarda yaşayanlar mutlu musunuz?

Avcılardaki sıfır binalar bütçeme uygun duruyor. Cihangir mahallesi, Mustafa Kemal Paşa mahallesi bölgelerinde yaşayanlar mutlu musunuz?

Genel olarak Avcıları tavsiye eder misiniz?


 
Avcılar istanbulda bile değil.Ne açıcan mutlumusunuz diye sorarsan?


  • betfair  (14.07.15 02:13:19) 
Şuan yaşadığım yer (Çapa) oldukça merkezi ve 20 yıldır buradayım. Mahalleye girinc kim nerede oturuyor evde kaç kişi yaşıyor ne iş yapıyor biliyorum.

Avcılara taşınınca daha iyi bir eve geçmiş olacağım. Kendi evim olacak vs.

Ama muhit olarak alışabilir miyim bilmiyorum. Evet uzak ama en azından metrobüs+metro (Hızlıca) ile işime okuluma ulaşabilirim diye düşünüyorum.
  • raskolnikov2  (14.07.15 02:23:07) 
metrobüs ve hızlıca... hmmm... bence biz burdan ne desek boş. naap sen biliyo musun cihangir mahallesinden bir gün okuluna gitmeyi dene. metrobüsle... hızlıca...


  • mula  (14.07.15 02:29:44) 
Arkadaşlar neyin peşindesiniz? Bölgeyi bilmiyorum ve varsayımda bulunarak konuşuyorum. Cevap vermek zorunda değilsiniz


  • raskolnikov2  (14.07.15 02:35:13) 
Aa kardes sen bilmiyor muydun, burda herkes sisli-levent gibi merkezi yerlerde oturur. Bilmezler avcilari.

Avcilarin geneli guzeldir, insanlari iyidir. Butcene uyuyorsa dusunme bile bence :) hayirli olsun.
  • ruhi mucerret  (14.07.15 03:01:42) 
Avcılar güzeldir. Alışınca akşam koşarak eve dönmek istersin. Genel olarak beylikdüzü falan için de durum aynı. Yalnız metrobüse göre taşın taşınacaksan. Mümkünse avcılar üniversite durağına yakın olsun. Daha önceki veya sonraki duraklar çok kalabalık oluyor.
Bu arada ek bilgi:
Avcılar- mecidiyrköy arası 50 dk
Avcılar - cevizlibağ arası 25 dakka metrobüsle. İlk duraktan bindiğin için her zaman oturacaksın da :)
  • phoenixboy  (14.07.15 03:20:05) 
cihangir ve mustafa kemal paşa standart-vasat arası bir bölge işte, hiç bir özelliği yok. avcılar merkez veya denizköşkler gibi bir yerde oturursanız daha mutlu olursunuz hem sahile yakın hem daha hareketli. cıvıl cıvıl buralar.

o dediğiniz bölgeler çok sessiz sakin ve canınız sıkılır.
  • tolga asp  (14.07.15 03:33:31) 
iş durumuna göre ayarla derim ben. levent'te kulelerde çalışıp da avcılar'da yaşayan arkadaşım servisle işe gidip geliyordu ve sabah 8.30'daki işi için 5.30'da falan kalkıyordu ki kahvaltı ediyordu anca, makyaj yapayım, kıyafet seçeyim durumu falan yoktu kızın -ki hızlı hazırlanıp çıkıyordu- akşam iş çıkışı taksim'e gitse, dönüşte kafası güzelse metrobüste başıma bir iş gelir diye taksiyle dönüyordu falan. yani çok sıkıntı çekiyordu. merkezi bir yer değil, onu söyleyeyim. metrobüsler de inanılmaz dolu geliyorlar diye biliyorum -ki eskiden ilk durak orası iken bile binilmiyordu, öyle diyeyim, zaten metrobüsle ulaşım çok zor bir şey, yani gittiğin yere hızlı gidiyorsun ama sabah saatlerinde metrobüs yolunda da trafik olabiliyor, çünkü o yol o kadar saçma sapan yapıldı ki, metrobüsler "birikiyor". metroya yakınlığını bilemiyorum tutacağın evin, eğer metroya yakınsa zaten sorun olmaz ama orada ne metrosu var ki? 0_o benim bildiğim atatürk havalimanına kadar metro var ama, uzattılarsa bilemiyorum tabi.

bir de çapa'yı biraz bilirim -babannem de rahmetli o taraflarda oturuyordu- çapa'dan her yere gidip gelmesi inanılmaz rahat -bence- . ayrıca bildiğin mahallede oturmak bence daha güvenli, avcılar'ın çok güvenli bir semt olduğunu düşünmüyorum, en azından arkadaşımın anlattıklarına göre öyle, ama tabi istanbul'da çoğu yer güvenli değil. gerçi avcılar'da bir akrabam da oturuyor ama onunki eski bir site, daha güvenli görünüyor, bahçeli falan güzel bir yer. öyle bir yer bulursan iyi olabilir. ama ben senin yerinde olsam çapa'da kalırım açıkçası, bana ulaşım açısından çok daha cazip geliyor.
  • pasp  (14.07.15 03:48:08) 
denizköşkler mah. da 12 yıl yaşamışlığım var, avcılar'ın en güzel mahallesidir.


  • kureseltikinma  (14.07.15 08:21:23) 
Çapa dan ayrılma.


  • Tears of Devil  (14.07.15 08:28:48) 
kaç paran var kardeşim, genel olarak iyidir ama daha iyiside olabilir bu taraflarda. sabah akşam metrobüs aşırı yoğun oluyor arkadaşlar onu dile getirmeye çalışmış. yoğunluğa katlanarak ben cennetten leventteki işime 1 saatte geliyorum mesela sen katlanabilir misin iyi düşünmen lazım.


  • ougkour  (14.07.15 09:38:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.